En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

att stoppa människor i olika fack

Varför måste människor stoppa in folk i olika fack för? Pratade precis med en vän om det. Det vi hade som exempel var just den sexuella biten. Jag tycker juh att det är personer som man blir kär eller förälskade i, inte ett kön. Och alla tänder juh på olika saker. Så varför kalla vissa människor för homosexuella, bisexuella, transexuella eller hetrosexuella? Varför kan vi inte bara få vara sexuella hela bunten? Varför ska vi kategoriseras?
Jag kan inte se mig sjäv i nått av facken.
Jag vill inte hamna i någon kategori, jag har aldrig haft sex med en tjej o kan inte direkt se mig själv ha det heller, men jag kan inte säga att jag aldrig skulle kunna ha det för det. För jag tänder på en person, inte på ett kön, precis som jag blir kär i en person.
Sen finns det juh folk som tänder på olika saker som fötter, läder, förnedring, ja you name it!
Men det gör oss väl inte till nån annan än den vi är? Skulle jag få en annan personighet bara för att jag skulle tända på tjejer för att jag själv är tjej? Skulle jag bli mindre omtyckt bara för det? Det tycker jag bara är konstigt.

Men det här med att stoppa in människor i fack finns juh överallt. Tycker vi borde sluta med det. Det är juh bara dumt och skapar mest bara problem, förakt och hat. Jag är människa, oavsett vad jag tänder på, vad jag trivis i för kläder, vilken musik jag lyssnar på eller vad jag jobbar med!

Skrivet av Monika, 2009-01-18 01:37

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?