En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

Ingen rubrik

Är nerbäddad i soffan o tycker lite smått synd om mig själv, mensvärk med tillhörande nått i stil med feberfrossa. Usch o fy, det enda positiva med det är att det kommer att gå över snart. Va i storstan i helgen, de va trevligt, iaf första halvan tills min mage inte ville vara med längre. Så idag är det min tur att dra på mif offerkoftan :P
Hade en usel kväll igår ensam hemma nedbäddad i min säng. Som tur va hade jag en fantastisk vän till hands som jag fick kräka av mig på o bara prata lite med. Händer inte så ofta att vi gör det längre. Är tråkigt måste jag säga. Men som tur är så spelar det ingen rol om vi inte pratat på länge för när vi pratar med varan är allt så som det alltid varit. Precis som det ska vara när jag gäller rikiga vänner.

Har inte skrivit på ett gäng dagar nu, har varit lite fullt upp. Men nu när jag ligger här har jag all tid i världen, men tyvärr kan inte min hjärna fokusera på nått annat än min stackars mage som inte alls är på min sida, så just nu kommer det inget vettigt ur mig alls. Men det får man överleva med.

Skrivet av Monika, 2009-01-26 15:12

Jobbigt med mensvärk, antar jag.

Skrivet av http://finest.se/sjostromer, 2009-01-26 15:40

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?