En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

jordgubbar och ärlighet

Va ut o åt med en vän från jobbet igår, mycket trevligt mycket klok människa. Fortsatte sedan upp till henne, snackad skit o käkade jordgubbar. Men sent fick det juh inte bli eftersom vi båda skulle upp o jobba idag.
Skönt som fan att ha människor runt omkring en att prata med, o som har något att säga dom oxå. Nog för att jag brukar kunna va ganska så duktig på att prata så vill jag gärna lyssna ibland oxå, få höra andra syner på saker och höra andras versioner.

Men iaf, har nu inte rört mig i onödan sen jag kom hem från jobbet, soffan har i princip befunnit sig under mig hela tiden. Men så när jag satt här i min ensamhet o pratade med en annan mycket klok människa så hade det ramlat in ett sms på telefonen spännande vem skulle skicka mig ett sms? Förvånad blev jag, glad blev jag. Oväntade sms och telefonsamtal kan verkligen få en på bra humör, men iofs kan dom lika gärna få en på dåligt oxå. Men denna gång va det rätt person med rätt valda ord skrivna i smset :)
Så nu hoppas jag bara att smset blir sant oxå och att det inte bara va tomma ord. Men det är bara att vänta och se.

Funderar på om jag snart ska ta o krypa ner i sängen, även om klockan inte ens är åtta och det är lördag. Måste juh upp o jobba i morgon o jag trivs faktiskt väldigt bra i min sängen. Kanske skulle ta med mig datorn o slå på någon film att slö titta på. De va några dagar sen sist jag gjorde det.

Kände mig lite stolt igår när jag lyckads med att säga det jag tänkte utan att tänka igenom det hundra gånger innan, jag sa rakt ut vad jag tyckte och tänkte. Efter att jag hade sagt det och låtit det sjunka in så kändes det riktigt bra. Så det är någonting som jag ska fortsätta med. :) Även om jag kasnke inte helt plötsligt kommer kasta ur mig allt jag tänker o känner hur som hellst så ska jag våga göra det lite mer. Men som vanligt så är det väl något jag måste jobba på o kommer att ta lite tid.

Skrivet av Monika, 2009-01-31 20:04

Detsamma solstråle ;) Samma tid o samma sandlåda på onsdag... =) Massa kramar! /L

Skrivet av anonym, 2009-02-02 18:38

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?