En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

en söndag som alla andra

Hade ett samtal med en vän som jag inte pratat med på flera månader igår kväll. Är helt fantastiskt underbart när gamla vänner hör av sig som man saknat. Även om samtalet inte va så givande med tanke på att en av oss inte va den nyktraste människan på jorden :P

Men de va väl inte det jag skulle skriva om denna kväll. Hade inget inplanerat att skriva om idag. Utan tänkte bara skriva av mig lite o se om det är nått som kommer upp.
Nu finns juh risken att det inte kommer att bli någon intressan läsning i detta inlägg, men man kan inte få allt :P

Borde kanske ta o sova eftersom det har varit ganska motigt att kliva upp idag o igår, men i morgon har jag iaf lite sovmorgon så då kan jag nog va vaken lite. Känner mig inte särskillt sugen på att sova än så varför tvinga sig till det? Dessutom är jag ledig på tisdag så då får jag sova ut ordentligt om jag skulle behöva det.

Har insett att jag saknar min impulsiva sida som jag tydligen har tappat bort, men för bara några dagar sen fick jag för mig att göra nått impulsivt igen. Kändes bra även om resultatet inte blev som jag hade hoppats, men man måste våga chansa om man ska vinna. Och bara det att jag vågade göra det kändes riktigt bra. :)

Verkar inte komma nå vettigare ur mig idag än så.. Lika bra att tacka för mig o krypa ner i sängen ist :P

Skrivet av Monika, 2009-02-01 22:13

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?