En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

it's a beautiful day

Igår funderade jag över vart solen hade tagit vägen, o i morse så vaknade jag o kunde inte se ett moln. O dagen efter att jag kommit hem från jobbet har varit lika fantastisk o klar som dagens väder.

Då har man en hel dags ledighet framför en. Helt underbart så länge den befinner sig framför.. :) Men sen är det iofs bara tre dagar tills helgen då jag åter igen är ledig.

Har nu spenderat över två timmar i telefonen. Men det hade lika gärna kunnat vara fem min, time flys..
Känner mig glad o tillfreds med det mesta. Kan inte komma på något som kan få mitt leende att försvinna just nu.
Har kommit till insikt efter insikt, och dom kändes så självklara. Hellst när jag sa dom ut högt.

Nu kanske det är början på nått nytt, eller iaf början på något som kanske kan få en fortsättning. :P Men ska försöka att inte ta ut någon seger i förskott. Utan bara låta det som händer hända. Jag vet iaf att jag är helt redo att chansa. Och håller tummarna för att det har varit värt väntan.

Man vänjer sig vädigt lätt vid att ha saker på vissa sätt, det har jag lärt mig av egna erfarenheter. Och hur svårt att det är bryta ett mönster.
Och jag insåg hur lätt jag hade att nöja mig. Men nu ska mönstret brytas o jag kan inte länge nöja mig med det lilla. Jag vet juh vad jag vill ha, vad jag förtjänar.
Är så trött på att bli "utnyttjad" för att jag har varit så okomlicerad o inte satt några gränser. Vet att jag har mig själv att skylla som tillåtit det. Men nu får det va slut på det. Jag är värd mer än så.

Nej nu ska jag ta mitt töntiga leende och mina kvittrande fåglar o lägga mig i soffan o fortsätta kolla på Chuck.

Skrivet av Monika, 2009-02-02 20:20

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?