En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

erfarenheter som erfarenheter

Hemma från jobbet. Skönt.
Bara två dagar kvar tills det är helg. Underbart.
Somnade tidigt igår så när jag vaknade av klockan i morse så kände jag inget behov av att använda snooze, utan klev upp på en gång o åt till och med frukost vilket inte händer särskillt ofta när jag måste använda alarm för att komma upp :P
Ska hålla tummarna för att jag kommer va lika duktig i morgon oxå. Men då måste jag tyvörr gå upp ännu tidigare eftersom jag hellst ska va på jobbet senast halv nio. Vi får se vad jag kan åstakomma.

Har lärt mig att bästa sättet att behålla sin energi är att ta avstånd från energitjuvar, dom kan vara svåra att upptäcka men förr eller senare så märker man av dom. Önskar att dom kunde vara märkta så man visste det redan från början, men oftast lär man sig juh det den hårda vägen. Men inget ont som inte har nått gott med sig, man lär sig alltid något på något sätt.
Även dåliga erfarenheter är juh erfarenheter och erfarenheter kan man väl aldrig få för många av? Eller?
Man lär sig juh av sina misstag, eller ja förhoppningsvis så lär man sig av sina misstag. Jag vet att jag har gjort det iaf. Och vissa av dom har jag lärt mig så pass mycket av att jag aldrig mer kommer att göra om dom. Sen finns det väl små misstag som man gör om flera gånger efter varan, som det här med att diska på en gång medans det inte är så mycket disk :P haha som om?? Eller passa på att dammsuga innan det blir dammelefanter i hörnen.. Kan väl egentligen inte på stå att jag är så farlig på nått av det, brukar kunna va ganska så duktig på att hålla utan disken efter mig nu förtiden, men det där med dammsugandet är det lite värre med. Men eftersom jag bor ganska litet och har en katt som hårar o älskar att sprätta ut kattsand överallt så spelar det ingen roll hur ofta jag dammsuger för 5 min efteråt ser det nästan lika ut igen. Skulle aldrig vilja göra mig av med katten (oftast inte i alla fall) bara för att underlätta min städning. Så jag får juh skylla mig själv. Så länge han inte har sina psykbryt så är jag nöjd :P Han fick ett idag precis när jag kom hem o sprang runt som en galning, upp över soffan över bordet, panik tvättade sig lite, tillbaka igen ut i hallen upp på hallmöbeln ner igen, in i köket öppna kastrullskåpet tillbaka ut, över soffan osv Han har nån jäkla fixidé att öppna skåp o garderobs dörrar, vet inte varför då han oftast inte ens går in utan bara kraffsar upp dörren så den ska stå öppen. Börjar tröttna på att springa efter honom o stänga dom.
Men oftast är han bara fantastisk

Skrivet av Monika, 2009-02-04 18:44

Han kanske har klaustrofobi och försöker skapa lite mera space genom att öppna skåpdörrarna :P

Skrivet av Hanna, 2009-02-04 21:52

ahaaa... tänkte inte på det.. men det låter juh onekligen som om det kan vara en sanning, gäller det när han måste öppna luckan på min cdspelare oxå?

Skrivet av Monika, 2009-02-05 07:23

Håller fast vid att det är maten han är ute efter den lilla grisen, springandet är för att hålla aptiten uppe och vem tycker inte om att ha lite skön skvalmusik på när man käkar "fin middag"....? =D Ha en skön kväll.. Kramisar Lotta

Skrivet av anonym, 2009-02-05 15:47

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?