En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

snart är det helg :)

Har som vanligt hamnat i soffan efter en dag på jobbet. Men då och då måste jag resa mig upp för att springa ner i tvättstugan.
Fick trevligt besök av Lars på jobbet idag, va riktigt längesen jag träffade honom, även om det inte blev så långvarigt hann jag utnyttja hans närvaro o hans bil till att åka o handla lite som jag skulle slippa släppa hem gångvägen. Men nästa gång tycker jag nog att vi ska umgås lite mer. Skaffade oss lite lösa planer att åka o shoppa efter att pengarna ramlat in på kontot igen.

Har blivit lovad ett telefonsamtal idag :) Hoppas att det kommer att komma, för då kan jag ses som en glad flicka. Har iofs varit en mycket glad flicka hela veckan.

I morgon är det fredag :) helt underbart sen är jag ledig hela långa helgen.. woho
Har fortfarande inte några planer alls för helgen. Kanske kan få för mig att göra en home makeover :)
Finns iofs saker som jag skulle vilja göra i helgen, men min ekonomi tvingar mig att hålla mig hemma o lugn, vilket iofs inte är helt fel det heller. Laga lite god mat på lördag o baka nått gott att äta på lördag kväll framför tvn är aldrig helt fel.

Börjar märkas att det är Sälen/Åre/Idre säsong på jobbet nu. Utbölingar som inte har nån koll alls. Vissa är trevliga som 17 medans andra kan man bli galen på. Men som tur är har mitt tålamod blivit mycket bättre allt eftersom mitt humör o välmående stigit i höjden. Fast eftersom jag samtidigt håller på att sluta röka så går det lite upp o ner :P Smällar man får ta, men tyvärr så kanske det går ut över kunderna eller mina arbetskamrater. Men jag hoppas att det inte märks allt för tydligt.

Skrivet av Monika, 2009-02-05 18:29

Av någon underlig anledning märks inte neddragningen av rökningen alls! Du är super duktig, keep up the good work! Kram L

Skrivet av anonym, 2009-02-06 11:04

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?