En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

klantiga jag

O ljuva ledighet :) Två dagar framför mig av navel pillande yippie
Köpte med mig lite godis på vägen hem, så när jag sitter här hemma i godan ro o svullar godis så känner jag helt plötsligt att något inte står ritkigt rätt till i munnen, har då för första gången sen jag piercade tungan för över 3 år sen råkad svälja ena kulan.. ops.. kändes riktigt läskigt.

Min telefon ringde aldrig igår, men den gjorde det idag istället glad även om jag efter en timme blev tvungen att lägga på eftersom andra änden hade somnat.. är jag så tråkig tro?? :P
Hoppas att det berodde på en jobbig vecka.. annars finns det en risk att jag blir lite ledsen i ögat. Men jag är nästan säker på att det är det.

Vaknade av mig själv kvart över sex i morse, insåg att det va lika bra att kliva upp på en gång istället för att försöka somna om för att få sova 30 min o bli toktrött. Har varit en super seg dag på jobbet, har kännt mig trött o grinig, ända fram till en timme innan jag skulle få gå hem. Då steg humöret upp till toppen. Min mage fick oxå för sig att spela i motståndarlaget.. Tror att det berodde på chokladen jag fick för mig att ha mjölk i och dricka. Tror inte att mjölk o min mage fungerar ihop..

Så nu har jag ventlierat lite med min mor om allt o inget. Underbart att ha en mamma som min. Puss på henne!
Sitter o pratar med Hanna på msn oxå, fantastisk flicka det där, även om jag aldrig träffat henne, vilket vi måste ta tag i snart :P Har fått ur mig lite skit som ibland kan va bra att få ur sig, vissa saker är juh inte meningen att man ska ha inom sig hela tiden. Har juh lite mörka delar av mitt liv som ligger nergrävda nånstans för att det ibland känns enklast så.
Enklast för vem? Mig? Tror inte det, inte i långa loppet, men jag tror inte att jag ska gräva upp dom på en gång i sprida runt dom. Utan får ta det sakta, del för del.

Skrivet av Monika, 2009-02-06 21:19

Nej de är du inte bara jag som va lite onykter och utarbetad :/

förlåt och jag snarka dig säker i örat med som jag brukar när jag är onykter :(


puss på dig

Skrivet av tröttis, 2009-02-07 02:17

nej du snarkade inte, du vara bara inte så talförd ;)

Skrivet av Monika, 2009-02-07 10:42

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?