En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

kampen om kärleken

Fick massa konstiga saker för mig igår, tror att det mest bara va min hjärna som spelade mig ett spratt. Känns mycket bättre idag.
Borde kanske fördjupa mig i mina tankar från igår så att jag inte göra något förhastat och korkat. Vill inte göra nått ogenom tänkt.

Läste igår om det här med kärlek, vad är det vi strävar efter? Jag tror helt klart på att den stora kärleken finns där ute för oss alla. Även om alla kanske inte har turen att träffa den rätta, som det så fint kallas. Men jag tror att det är meningen att människor ska leva i tvåsamhet. Men jag tror att media har förstorat upp det så att många i dagens läge strävar efter nått onåbart. Den kärlek och lycka som visas på tv och filmer tror jag inte finns, det är bara glorifierat och uppblåst. Men nog tror jag på fjärilar i magen o att en annan människa kan få en att tappa andan och hjärtat att slå extra hårt. Men jag tror att många missar det för att dom har för höga förväntningar. Kärlek är inte nog inte så enkelt som många vill tro. Relationer i allmänhet måste jobbas med, hela tiden för att dom ska fungera bra, alla relationer. Familjerealtioner, vänskap och kärlek. Jag tror iofs att kärlek ska vara enkel, även när det är svårt ska det vara enkelt. Men med det menar jag inte att jag inte ska jobba på relationen, men det ska inte vara en enda kamp.

Nu blev jag beordrad att hoppa in i duschen så det är bara att lyda. But, i'll be back...

Skrivet av Monika, 2009-02-07 10:55

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?