En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

humor på riktigt

Va till Falun idag med min mamma o två av hennes vänner, va massa utomhus o gick. Kändes riktigt skönt att inte slösa bort hela min lediga dag i soffan framför datorn/tvn. Har fått en hel del friskluft. Sen bjöd mamma på thaimat, friterade räkor dregel
Men ändå så rasade jag inte ihop i soffan så fort jag kom innan för dörren här hemma inte. Utan jag ställde mig och diskade, plockade undan lite, vattnade blommor o dammsög :D Så äntligen har jag fått tummen ur röven och gjort det. Tog inte många minuter så som vanligt fattar jag inte varför jag alltid får för mig att det är sååå jobbigt. Är jag verkligen så lat?

I morgon ska jag laga mat åt mamma och hennes vän, va längesen jag lagade ordentlig mat :P Så det är nog på tiden. Älskar juh att laga mat, men det är så otroligt tråkigt att bara laga mat åt sig själv.

Har slagit på melodifestivalen på tvn, vet inte hur många år sen det va jag såg på det, förra året kunde jag iofs inte låta bli att titta på Björn Gustafsson, men det va oxå allt jag såg.
Tror inte att dom kommer lyckas att slå det i år, vad kan slå en full Björn Gustafsson utan byxor? Fan de va juh helt underbart, skrattade så jag grät, precis som hans låt till Carina Berg.

Det där är humor på riktigt det :)

Skrivet av Monika, 2009-02-07 20:16

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?