En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

slut på ledigheten

Då var det söndagkväll o i morgon är det återigen jobb. Kan inte förstå hur en helg kan gå så fort. Men men, finns inget att göra, har juh ledig om två helgen igen :P
Kommer inte bli nån rolig vecka, men det är bara att bita ihop, den kommer ta slut :)

Så vad har jag haft för mig idag då? Så lite som möjligt :P Va över till mamma en vända o lagade mat. Bakade en sockerkaka innan oxå, som fick bli efterrätt. Har känt mig ganska duktig idag. Har diskat flera gånger idag, men jag har bara varit ute o rökt två gånger så i dag har det bara blivit en cigarett :D stolt
Men nu har jag landat här i soffan o det finns nog inte nån risk att jag skulle få för mig att göra nått mer vettigt idag inte. Ska inta sängen tidigt eftersom väckarklockan måste ställas.

Blev en hel del pratade med mamma igår när vi satte i bilen, både upp till Falun och hem. Skönt att få ventilera lite o bara prata av sig.
Men ibland blir jag iaf osäker. Även om jag vet att jag har gjort rätt. Så blir jag ibland så ledsen över att det behövde bli så här. Varför? Jag vet juh att jag har gjort det för min skull. Och att för att det var det enda rätta. Varför hålla fast vid något som man inte mår bra av och som inte är rätt? Det är bara korkat, insåg det tillslut även om det tog lite längre tid än vad som kan va nödvändigt. Men som man säger, bättre sent än aldrig.

Skrivet av Monika, 2009-02-08 18:44

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?