En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

relationer och förändringar

Har precis kommit hem efter att ha varit ute o ätit med en vän. Har haft en diskution om förhållande, vill så gärna hjälpa till, men det är svårt. Men jag försöker göra så gott jag kan. Men lite hjälper jag nog iaf bara genom att lyssna på honom o låta honom få prata av sig.

Hur lyckades jag bli så bra på andras relationer men så dålig på mina egna? Det är juh skrattretande.. Men det är kanske inte så konsitgt ändå eftersom det är så mycket enklare att vara objektiv i andras relationer än i sina egna. Lättare att se en helhet.
Men sen har jag iofs aldrig haft en ordentlig kärleks realtion till någon på det sättet. Så vem vet, kanske jag kan vara lika bra i min egna relation :P haha

Under den senaste veckan har jag känt mig mer full med energi än vad jag har gjort på länge. Undrar om det beror på att jag mår bättre psykiskt eller om det beror på mina ändrade matvanor, eller om det kanske tom är en mix av dom båda. Jag skulle gissa på det sist nämnda.
Känner mig som en helt ny människa, mycket mer motiverad till förändring. Ska försöka skära ner på tiden framför datorn och tvn, det är nyaste planen i mitt liv. Och om jag inte kan komma på nått bättre att göra kanske jag skulle ta mig en promenad. Dra över lite skön musik på mp3an dra på den o bara strosa runt, ingen promenad för motionens skull utan mer för den friska luften och för att göra nått som jag mår bra av. Vill juh egentligen inte vara nån jäkla soffpotatis som ligger i soffan hela dagarna och pillar navelludd.. hmm... Visst nångång ibland är det juh tokskönt, men det har blivit så mycket navelpillande på slutet att jag snart kommer få skavsår. Dessutom blir jag juh bara slöare av det.

Kanske skulle se till att få hem mitt wii snart oxå, så då kan jag alltid börja träna lite yoga hemma bara för att få röra lite på mig. För eftersom jag jobbar som jag gör så är det så svårt att börja träna med nått annat eftersom jag jobbar så olika vecka till vecka. Men har pratat med min mamma om att hon o jag ska börja simma eller nånting sånt minst en gång i veckan. Men hon jobbar juh oxå olika vecka till vecka så vissa gånger kanske det inte funkar så bra. Men jag kan juh faktiskt släpa mig iväg o simma själv ibland oxå, sen har juh dessuotm Lotta sagt att det är bara att säga till när jag vill simma så kan hon följa med så om jag skulle använda att jag inte vill gå ensam som en ursäkt så funkar det inte..

Skrivet av Monika, 2009-02-09 19:59

nix, den gubben går inte ;) Men vi måste ju masa oss iväg också.... =D Kram L

Skrivet av anonym, 2009-02-10 18:02

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?