En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

Monika, med rätt att gnälla

Ibland blir jag verkligen fundersam på hur människor fungerar, jag vet att man inte alltid kan vara kontaktbra, det är juh en självklarhet. Men inte kan man väl va upptagen nonstop i flera dagar? Gnäll gnäll Jo, iofs kan man väl glömma bort oxå.. Men nångång brukar men komma på det att "just ja, Monika ringde/smsade för ett tag sen"

Fick brev från tingsrätten idag, ska tydligen och vittna o april :/ Tyckte inte att det lät allt för roligt, men tydligen så måste jag. doh
Jobbar dessutom den dagen, men har väl inget val än att se till att bli ledig, för jobba va tydligen ingen gilltig anledning till att inte infinna sig.

Hade fått ett sms av en gammal vän i natt. Samma vän som jag pratade med när jag inte va på topp. Fan va jag saknar honom. Men vi får se till att hålla kontakten lite bättre nu när vi båda har båda fötterna på jorden.
Hade även fått ett sms av någon som tycker att jag är sötast :D woho Sånt är alltid trevligt att höra. Helst när man inte behöver be om det.

Nu är det bara en dag kvar till jag är ledig, iofs bara en dag, men det är alltid något :P
Känns som om det där är ett återkommande inslag i min blogg :P nedräkningen mot ledighet :P Tycker jag verkligen att det är så hemskt att jobba? Gnäll gnäll Ja ibland faktiskt, känner mig omotiverad o oengagerad. Känns ibland som om det inte spelar någon roll vad man än gör för det blir juh iaf ändå inte bra. Inte för att jag behöver ha någon som springer efter mig och säger hur duktig jag är och hur bra det blir så kan det va trevligt att få höra nått positivt ibland och inte bara massa negativt. Personalmöte snart, och inte kan jag väl tänka mig att det är för att berätta för personalen hur bra vi är inte, utan det är väl ett informationsmöte om allt vi gör fel. suck

Nej men hör på mig? Bitter-Fi**an är i farten, kan bero på att jag varit duktig o bara rökt en cigg i dag o att det är nikotinbegäret som gör mig så där gnällig..
Men nu får det vara färdig gnällt för idag!

Skrivet av Monika, 2009-02-11 19:49

Älskar dig!!

Skrivet av Mamma, 2009-02-11 22:42

Söto och förlåt ska bättra mig snart nej nu e de dax sluta jobba och sova puss

Skrivet av The working man, 2009-02-12 02:11

Hrm, vad kan jag säga... Håller fullständigt med dig.. :/ Vi måste komma på nåt kul att göra helt enkelt, där vi kan lukta gott åxå.. ;) Kram B-F **** #2 (:D)

Skrivet av anonym, 2009-02-12 18:53

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?