En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

i väntan på... ingenting?

Då ska vi se, blev bjuden på fest på lördag. Jobbar iofs öppning hela helgen, men eftersom jag aldrig jobbat bakfull tidigare kanske jag skulle testa det. :P Men vi får se hur det blir. Kanske är lika tråkig som vanligt och håller mig nykter.

Så nu har jag en hel ledig dag utan planer framför mig. Förutom tvättiden i morgon eftermiddag/kväll, men utöver det, inga planer alls. Underbart. Men hade tänkt att jag inte skulle ligga i soffan hela dagen ändå. Får hålla tummarna för fint väder så det kasnke skulle kunna va trevligt att ge sig ut o gå en vända.

Kan inte ritkigt förstå att det redan är torsdag, de va juh nyss helg, vad händer med tiden? Veckan hinner juh knappt börja innan den är slut..
Nånstans inom mig finns det ett hopp om att min telefon inte kommer att vara stendöd hela kvällen utan kanske, bara kanske kommer "the working man" att ringa.. man ska inte ha allt för höga förhoppningar.

Nej usch, det här blev juh bara nått tidsfördriv i väntan på nått bättre... sorry..

Skrivet av Monika, 2009-02-12 18:50

Navelpill & promenad, ja det är inte fy skam det.. :) Jag ska slåss med den förhatliga snabeldraken jag,damma och framförallt renovera mig själv ;) Sen ville sambon åka på hockey imorgon, och det är jag ju negativ till??? NOT =D HEJA LEKSAND!!! =D Så det bli nog kanske lite roligt imorgon ändå.. :) Puss O Kram L

Skrivet av anonym, 2009-02-12 18:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?