En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

fredags gnäll o fredags planer

Ännu en fredagskväll i min soffa, just där jag vill vara.. Magen gör ont i jag fryser som fan :( Usch o fy, stackars stackars mig.. Har köpt choklad att frossa i så att det inte ska vara så synd om mig :P

Humöret har varit i botten hela dan :( Lusten och orken har jag helt tappat. Men det kommer tillbaka så småningom. Men just nu känns det långt borta, men för att inte gräva ner sig totalt så måste dom positiva tankarna komma fram med jämna mellanrum.

Tror nästan att jag ska ta o plocka o städa lite innan jag landar i soffan på riktigt o stannar där resten av kvällen, skulle va ganska så skönt att ha det lite rent o snyggt.
Kanske skulle ta o plocka ur bokhyllan som mamma skulle få i utbyte mot nått annat som jag kanske kan hitta på ikea sen när jag ska dit.
Har packat ner bra mycket nu, tänkte att jag sen skulle börja ta garderoberna, behöver juh inte ha mina sommarkläder hängandes, som kan jag juh lika gärna packa ner eftersom jag inte kommer använda den innan jag flyttar ändå, lika med sängkläder, dukar o gardiner.
Storslagna planer för kvällen tycker ni inte? haha

Nu ska jag dra på lite musik som ger mig lite energi nu för att få undan lite skit som finns lite här o var :P
På återseende..

Skrivet av Monika, 2009-03-27 18:50

SKÖNT ATT FLYTTA,LER,DÅ FÅR MAN MKT SLÄNGT,SKIT MAN INTE BEHÖVER...EL NÄÄ FÖRRESTEN,VI HAR LIKA MKT AKIT ÄNDÅ,Å DÅ HAR VI BARA BOTT HÄR I 5MÅN.....LYCKA TILL ME FLYTTEN IAF....KRAMAR IFRÅN TINA/ERIC

Skrivet av anonym, 2009-03-28 06:51

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?