En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

Monika's lördag

en lugn o skön lördag, har tvättat lite, packat lite, städat ännu mindre, bakat en del o latat mig en jäkla massa :P
Lyckades efter mycket om o men ta mig upp till tahi-stället o beställde friterade räkor som jag kastade i mig på två röda mums Fattar inte hur det kan vara så gott!
Men det va väl inte maten jag skulle skriva om? Nej det va det nog inte, men jag vet inte riktigt vad jag hade tänkt att skriva om heller.

Skulle ha varit social med en vän i dag men även idag känner jag mig otrolig asocial.. Vill inte träffa folk, inte behöva va trevligt när jag känner mig allmänt nere o trött o grinig. Är väl egentligen inte på dåligt humör, men jag känner mig allt annat än på topp. Och varför detta nu då? Kanske kan bero på att jag igår fick beviset att jag är född till det kvinnliga könet, jag vet juh redan om det så inte 17 behöver jag väl få det bevisat en gång i månaden??!!
Men eftersom jag har en hel del choklad hemma nu, både sånt jag köpt o sånt jag har bakat så ska jag nog överleva även denna gång.

Nu är min lediga dag snart över.. Som tur är så har jag en till :D

Fick prata med en efterlängtad person i dag, även om det inte blev ett telefonsamtal så fick jag iaf livstecken :) så nu kan jag lugna ner mig på den fronten.. skönt som fan.

Så vad ska jag nu hitta på? Nu har det återigen blivit en hel del grunda blogg inlägg, jag är väl medveten om det. Men jag kan juh inte va på topp jämt? :P
Är så pass slut i huvudet nu så det enda jag orkar tänka på är... ja du, jag vet itne, är ganska så tomt just nu.. Har haft lite dåligt med ork idag, precis som igår.. Men det går över, förr eller senare..

Skrivet av Monika, 2009-03-28 20:05

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?