En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

första natten

Första morgonen i nya lägenheten, känns riktigt bra. Har sovit som en gris.
Känns som om jag faktiskt har hunnit komma iordning ganska bra hittills, bara sex lådor kvar, springa ner med lite grejer i källaren. Lyckades få möbler över så jag måste nog ta o möblera om lite.. Jag undrar hur många gånger jag kommer att möblera om innan jag blir nöjd.. haha

Igår va det verkligen kanon väder så jag undrar vem som skrämde bort solen idag :( Ser ganska grått ut ute :( Jag som ville njuta av solen idag oxå. Hann juh inte göra det så mycket igår.

Livet som katt är inte alltid så enkelt, hellst inte när ens matte ska flytta :(
Mamma hade råkat packa ner dörren till kattburen så jag va tvungen att ha honom i famnen hela vägen, han som verkligen inte tycker om att åka bil, han skriker som en stucken gris. Sen när han väl kom fram så va det juh en massa nytt överallt. Men som tur va så tog det inte så lång tid för honom att komma till rätta o nu tror jag verkligen att han känner sig hemma igen.

Ska ta o göra mig redo för att gå över till gamla lägenheten o fixa det sista. Ska bli skönt att få den klar så slipper jag tänka på den igen. :)

Skrivet av Monika, 2009-04-26 09:34

Härligt härligt =) Tänk vad allt kan vända om man jämför då och nu =)
Livet är bra roligt o oförutsägbart ibland =) (dock har det ju sina dalar o uschigheter men sån stor skillnad det är för de flesta)

Kram på re

Skrivet av vam:p, 2009-04-28 08:14

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?