En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

Ledig tisdag

Nu har jag bott in mig :) Fort gick det men jag känner mig redan hemma. Igår va jag ner med dom sista tomkartongerna i källaren.
Känns riktigt skönt att ha lite mer yta att röra sig på :)

Är ledig idag och har inte en enda plan, förutom att jag måste till gamla lägenheten o kolla posten, sen så skulle det komma någon att kolla på den halv fyra.

Har inte ritkigt hunit landa i mig själv ännu efter flytten men jag känner att jag är på väg. Känner mig lite gladare och socialare än vad jag har varit på länge. Ska nog ta e bege mig ut på en promenad sen, kanske skulle passa på att gör det strax innan jag ska visa lägenheten. Ska nog dra fram dammsugaren sen för att få undan allt flyttdamm som har lagt sig som en hinna över hela lägenheten.

Snart är det valborg o vad har jag för planer då? Ligga hemma framför tvn kanske? Har lite svårt för detta fylleslag som brukar höra valborg till. Men vi får se vad som händere, kanske skulle springa förbi systemet idag. Blir juh mest troligen fest på lördan så lika bra att ladda upp redan nu :P

Nej nu ska jag nog ta o parvla mig in i duschen så ska jag kanske fördriva lite tid med Hänna Pänna :)

Skrivet av Monika, 2009-04-28 10:50

Hej snutt.
Hoppas ni trivs i nya lägenheten :) Hur tog Gangster flytten?
Söt liten tjej din syster fick :)
Kramar!

Skrivet av Linda, 2009-04-30 13:27

jodå just flyttandet va han inte så imponerad i men sen när han väl va framme och saker och ting började komma i orfning va det ingen fara o nu trivs han som fisken i vattnet :D underbart skönt att han är så lätt anpassad :P
Visst är hon bedårande :D Det är min nya ögonsten det där :D

Skrivet av Monika, 2009-04-30 17:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?