En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

ingen ledig söndag

Blev inget Gävle igår.. Låg hemma i soffan ist, va iofs int fel det heller.. Men kändes lite halv taskigt mot Elin som jobbade åt mig bara för att jag skulle åka. Hoppas hon inte blir allt för ledsen på mig..

Ska snart iväg o jobba, stängning tre dagar på raken nu, känns som om det va eviheter sen jag stängde..

Funderar om jag är för intresserad av att tvåsamheten för mitt eget bästa..
Har börjar sms en hel del med en mycket fasinerande man.. Gillar honom skrapt, Men har jag kanske för höga förhoppningar? Hoppas inte det, vill inte bygga några luftslott när det gäller honom, det som händer händer. Blir glad varje gång telefonen piper o jag får sms från honom. Har svårt att inte tänka på honom.. Han har nått innanför pannbenet. Han verkar vara en sån människa som jag kan ha en vettig disskution med, prata om saker som spelar roll. Som min syster skulle ha sagt, han verkar inte vara grund, eller som mamma skulle ha sagt han verkar inte vara en farstu-människa :P

Men återigen, jag ska inte ha för höga förhoppningar.
Dessutom nånstans långt långt inne finns juh fortfarande tanken på Niklas kvar, även om den glider längre och längre bort. Kan juh inte sitta o vänta på någon som inte verkar ha samma intressen som mig. I dag fyller han år så idag kunde jag inte låta bli att ägna honom en tanke. Men jag tror att när det gäller honom så är det bara massa höga förväntningar o ett gigantiskt luftslott. Så jag tror att det är mer mina drömmar om hur det skulle kunna bli som gör att det är som det är. Men jag vill juh ha nått äkta. Nån som är beredd att satsa på mig lika mycket som jag är. Man måste juh våga för att vinna.

Känslor är för komplicerat ibland. Ska nog försöka att sluta analysera mina egna känslor :P Sluta känna efter för mycket. Bara vara o låta det som händer hända utan att tänka för mycket på det.

Skrivet av Monika, 2009-05-10 13:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?