En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

Ingen rubrik

Fullt ös på jobbet igår, kom ut därifrån strax efter elva. Möte då upp Simone o Pia för att gå hem till mig. Pia ville testa sin nya tarotkortlek på oss o självklart ställer man upp.
Hon gjorde tre saker, först vad som skulle hända idag, nånting jag redan visste svaret på o sen nånting jag ville veta svaret på. Så vi får se vad som händer. Först och främst ska vi se om det som skulle vara idag blir av. Det som jag redan visste svaret på stämde ganska rejält bra faktiskt.
Känns som en seg start på dagen, för det första så vaknade jag inte förens elva! Så länge har jag inte sovit på månader... O då somnade jag iaf runt två i går. Så nu sitter jag här o hinkar kaffe.

Har fått för mig att börja träna nu, även om dert för tillf'ället är med nintendo wii så är det iaf nånting. Får ganska rejäl träningsverk :P Beror nog mycket på att jag är väldigt otränad, men jag tror nog att det iaf är en bra början. För nu jäklar ska jag gå upp i vikt!!

Skrivet av Monika, 2009-05-11 12:04

spännande med tarot... berätta mer sen! Vill analysera om hon kunde räknat ut det ändå eller om det är på riktigt... Kram

Skrivet av syster-yster, 2009-05-11 12:20

självklart :) Är lite nyfiken på att se om dagen i dag kommer att bli så som hon sa att den skulle bli.. :P

Skrivet av Monika, 2009-05-11 12:26

Hm, det blir rapport till mig också ;) Kram Lotta

Skrivet av anonym, 2009-05-11 18:33

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?