En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

svårt att sätta ord på tankar

Börjar återigen hamna där då det är på tok för mycket tankar i huvudet. :( Behöver ventilera lite.. Men det är svårt när man inte kan sätta ord på tankarna. Hur ska man kunna förklara vad som händer i ens huvud när man knappt vet det själv? Kanske kan behöva lite ensam tid igen, har iofs haft det på dagarna nu innan jobbet, men då har jag sysselsatt mig med annat så jag kanske skulle sätta mig ner i rensa tankarna lite, försöka få lite rätsida på allt. Ta reda på vad jag vill, vad jag känner osv..

Känner mig ganska ensam. Men tror inte att jag är redo för att sluta vara det. Hur ska jag kunna släppa in någon i detta röriga? Fast det kanske bara är jag som tror att det är rörigare än vad det är eftersom jag inte har ventilerat på länge.. Kanske kan passa på att utnyttja Lars till att lyssna på alla mina konstiga tankar o funderingar. haha stackarn..
Men det är väl det vänner är till för? :P

Har vänt lite på dygnet igen då jag har jobbar stängning några dagar på raken nu.. är nog lite små dumt men jag gillar juh nätterna.. Men samtidigt vill jag itne sova bort hela dagarna... i-lands problem!

Skrivet av Monika, 2009-05-12 13:23

Låter som om tankarna är ett litet nystan som du behöver nysta upp... bara en liten metafor som for genom mitt huvud när jag läste.
Kram!

Skrivet av syster-yster, 2009-05-12 16:50

kommer att prata sönder öronen på någon i morgon :P haha fem timmars bilfärd, enkel resa moahaha

Skrivet av Monika, 2009-05-12 22:49

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?