En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

att acceptera det man inte kan förändra

Första lediga dagen av tre har börjat..
Gick hem tidigare från jobbet igår, kände mig alldeles knäsvag o nästan febrig. Känner mig sliten idag med men inte riktigt på samma sätt, men jag tror ändå att jag ska hålla mig lugn o bara ta det lugnt i dag för säkerthets skull. HIttills har jag inte gjort många knop :P

Låg hemma framför tvn hela kvällen igår o tankarna snurrade på som vanligt. Allt från vad jag vill, känner och tycker till hur andra människor beter sig. Så dagens visdoms ord för mig är att acceptera det jag inte kan förändra.
Svårt men vad ska jag annars göra?

Känns som om jag sakta men säkert börjar tröttna på människor. Det är så många som snackar så mycket, men när det sen kommer till kritan så var det skit samma. Ett exempel är, kalla dig inte min vän när du ändå inte bryr dig.
Egentligen så göra det väl inte allt för mycket just nu när jag har förstått att det bara va tomt prat. Men det är en princip sak, varför säga saker man inte menar?
Ännu en sak jag måste lära mig, att inte hänga upp mig på såna saker. Men det är svårt, för såtn gör mig så frustrerad. Men som jag sa, jag kan inte förändra någon annan så det är lika bra att acceptera det ist, sen får jag väl tänka på det själv att inte ta saker för ordagrant innan det uppfylls.

Skrivet av Monika, 2009-05-15 13:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?