En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

söndag, behöver jag säga mer?

Va o hälsade på systeryster o lill-skrotan igår med mamma. Alltid lika trevligt. Längtar till semestern då jag får tillbringa två veckor med min syster :) Satt framför tvn med lilla Meja liggandes o filurade på magen på mig. Så mysigt :)
Va vaken halva natten igår för jag råkade fastna på msn o tyckte att det va mycket trevligare att prata än att sova.. :P Så jag får juh skylla mig själv, så när klockan ringde strax före nio i morse var det en omöjlighet för mig att vakna till liv. Skulle juh ha följt med min mamma o hennes vänner til Leksand för en lång promenad, men nu blev jag hemma ist. Som tur är har jag mycket trevligt sällskap över msn :)

Nu skulle jag vilja spola fram tiden med nästan två veckor... längtar
Då blir det äventyr :) Måste göra er lite nyfikna, har ni tur får ni lite detaljer efteråt :P

Så nu är snart denna ledig helg över, o börjar med ett 10timmars-pass i morgon, som tur är så är det med Märta så det ska nog gå vägen :) Sen är det min dag helg så det ska inte vara några problem om jag nu lyckas vända tillbaka dygnet igen, har dom senaste dagarna sovit till elva! På onsdag börjar jag jobba 10 så det är lika bra att börja gå upp tidigt redan på tisdag så jag inte får en chock på onsdag :P

Denna söndag har jag vigt åt att inte göra nått alls :P Just the way I like it :P

Skrivet av Monika, 2009-05-17 15:01

Latmask... ;) Själv kommer jag vara på uruselt humör mellan 10 och 12 imorgon..... Varför får du veta på annat sätt.... See Yah :)

Skrivet av Knorran, 2009-05-17 15:37

har mina aningar :P men får se om dom stämmer eller inte senare ;)

Skrivet av Monika, 2009-05-17 15:39

Det gör dom nog........... :/ Går o ringer dig nu.. :)

Skrivet av Knorran, 2009-05-17 15:45

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?