En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

Mitt egna ställe att kräkas, tycka, tänka o bara skriva av mig. Här finns ingen plats för någon att ta något personligt.
Men kommentera gärna :)

Så alltså bloggen har flyttat..
nya bloggen
Hoppas att ni som brukar läsa det jag skriver fortsätter med det även om jag flyttat från bloggis..

Skrivet av Monika, 2009-05-21

Visa hela (0 kommentarer)

..på En länk
Ja, klicka på länken ;)

Skrivet av Monika, 2009-05-21

Visa hela (0 kommentarer)

Har väl egentligen inget att skriva om just nu, men jag har ett behov av att skriva så då får det väl bli en massa ointressant nonsens här. Är ledig idag så sitter här hemma i soffan o bara är.
Blev väckt strax före sju i morse av ett sms om att jobbet hade blivit utsatt för ett rån försök i natt. men som vanligt har media så dålig koll att dom inte förstår skillanden på grillen och vägkrogen. Är väl inge bättre att vägkrogen blivit utsatt för ett rånförsök men ändå..
Somande iaf om tillslut o vaknade av att pappa ringde vid strax före tio. Så nu sitter jag hör med kaffekoppen i högsta hugg :P

Blev en lång dag på jobbet igår, men eftersom jag är ledig idag va det bara att bita ihop. Men när allt började krångla vid halv elva trodde jag verkligen att jag skulle bryta ihop. Men det löste sig tillslut.

Börjar redan få slut på saker att skriva, men känner mig inte redo för att sluta så nu fick jag problem.. ett riktigt i-lands problem.. Hur ska jag...

Skrivet av Monika, 2009-05-19

Visa hela (2 kommentarer)

Va o hälsade på systeryster o lill-skrotan igår med mamma. Alltid lika trevligt. Längtar till semestern då jag får tillbringa två veckor med min syster :) Satt framför tvn med lilla Meja liggandes o filurade på magen på mig. Så mysigt :)
Va vaken halva natten igår för jag råkade fastna på msn o tyckte att det va mycket trevligare att prata än att sova.. :P Så jag får juh skylla mig själv, så när klockan ringde strax före nio i morse var det en omöjlighet för mig att vakna till liv. Skulle juh ha följt med min mamma o hennes vänner til Leksand för en lång promenad, men nu blev jag hemma ist. Som tur är har jag mycket trevligt sällskap över msn :)

Nu skulle jag vilja spola fram tiden med nästan två veckor... längtar
Då blir det äventyr :) Måste göra er lite nyfikna, har ni tur får ni lite detaljer efteråt :P

Så nu är snart denna ledig helg över, o börjar med ett 10timmars-pass i morgon, som tur är så är det med Märta så det ska nog gå vägen :) Sen...

Skrivet av Monika, 2009-05-17

Visa hela (3 kommentarer)

Första lediga dagen av tre har börjat..
Gick hem tidigare från jobbet igår, kände mig alldeles knäsvag o nästan febrig. Känner mig sliten idag med men inte riktigt på samma sätt, men jag tror ändå att jag ska hålla mig lugn o bara ta det lugnt i dag för säkerthets skull. HIttills har jag inte gjort många knop :P

Låg hemma framför tvn hela kvällen igår o tankarna snurrade på som vanligt. Allt från vad jag vill, känner och tycker till hur andra människor beter sig. Så dagens visdoms ord för mig är att acceptera det jag inte kan förändra.
Svårt men vad ska jag annars göra?

Känns som om jag sakta men säkert börjar tröttna på människor. Det är så många som snackar så mycket, men när det sen kommer till kritan så var det skit samma. Ett exempel är, kalla dig inte min vän när du ändå inte bryr dig.
Egentligen så göra det väl inte allt för mycket just nu när jag har förstått att det bara va tomt prat. Men det är en princip sak, varför säga saker...

Skrivet av Monika, 2009-05-15

Visa hela (0 kommentarer)

Va upp till Östersund igår, Va mycket trevlig o fantastiskt vackert!
Skulle nog kunna döda för den utsikten :P haha
Fick prata av mig lite o nu känns allt lite bättre, men det betyder inte att mamma o min syster ska få slippa höra på :P onej, den finns så det räcker med prat åt dom oxå kan jag tänka mig.
Ska iväg o jobba om några timmar men efter det så väntar tre dagars ledighet :D
Då ska jag bland annat ner till Västerås o träffa mina systrar och lilla Meja :D
Känner mig lite sliten idag, över 10 timmars bilfärd igår har tagit ut sin rätt. Sitta still så länge är fan jobbigt :P

Men vi stannade bilen lite då o då för att jag ville ta kort iaf :)
Fanns en hel massa att ta kort på även om det inte blev nån älgtjur ingen björn o inte ens en liten järv..

Skrivet av Monika, 2009-05-14

Visa hela (3 kommentarer)

Börjar återigen hamna där då det är på tok för mycket tankar i huvudet. :( Behöver ventilera lite.. Men det är svårt när man inte kan sätta ord på tankarna. Hur ska man kunna förklara vad som händer i ens huvud när man knappt vet det själv? Kanske kan behöva lite ensam tid igen, har iofs haft det på dagarna nu innan jobbet, men då har jag sysselsatt mig med annat så jag kanske skulle sätta mig ner i rensa tankarna lite, försöka få lite rätsida på allt. Ta reda på vad jag vill, vad jag känner osv..

Känner mig ganska ensam. Men tror inte att jag är redo för att sluta vara det. Hur ska jag kunna släppa in någon i detta röriga? Fast det kanske bara är jag som tror att det är rörigare än vad det är eftersom jag inte har ventilerat på länge.. Kanske kan passa på att utnyttja Lars till att lyssna på alla mina konstiga tankar o funderingar. haha stackarn..
Men det är väl det vänner är till för? :P

Har vänt lite på dygnet igen då jag har jobbar stängning...

Skrivet av Monika, 2009-05-12

Visa hela (2 kommentarer)

Fullt ös på jobbet igår, kom ut därifrån strax efter elva. Möte då upp Simone o Pia för att gå hem till mig. Pia ville testa sin nya tarotkortlek på oss o självklart ställer man upp.
Hon gjorde tre saker, först vad som skulle hända idag, nånting jag redan visste svaret på o sen nånting jag ville veta svaret på. Så vi får se vad som händer. Först och främst ska vi se om det som skulle vara idag blir av. Det som jag redan visste svaret på stämde ganska rejält bra faktiskt.
Känns som en seg start på dagen, för det första så vaknade jag inte förens elva! Så länge har jag inte sovit på månader... O då somnade jag iaf runt två i går. Så nu sitter jag här o hinkar kaffe.

Har fått för mig att börja träna nu, även om dert för tillf'ället är med nintendo wii så är det iaf nånting. Får ganska rejäl träningsverk :P Beror nog mycket på att jag är väldigt otränad, men jag tror nog att det iaf är en bra början. För nu jäklar ska jag gå upp i vikt!!

Skrivet av Monika, 2009-05-11

Visa hela (3 kommentarer)