En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

Mitt egna ställe att kräkas, tycka, tänka o bara skriva av mig. Här finns ingen plats för någon att ta något personligt.
Men kommentera gärna :)

jahaja.. så nu sitter man här, precis som så många andra och tänker börja blogga..
Älskar att skriva så det kan juh vara ett bra sätt att få ur sig lite skit som man håller inom sig. Tror juh inte direkt att min läsarkrets kommer bli så enorm, men det gör inget för det är faktiskt för min skull jag gör det här.
Att skriva av mig är ett behov jag har. Sen om jag samtidigt kanske nångång lyckas hjälpa någon annan eller ge någon annan nått att tänka på så är det väl bra.

Har nyligen kommit hem från jobbet, eller.. det är inte så nyligen längre.. två timmar sen. Men har fortfarande inte lyckats ta mig in i duschen än. Men så mycket behöver jag inte skämmas med tanke på att jag faktiskt har diskat :) Men nog borde jag lyfts på rumpan o kliva in duschen, har juh inte världens renaste jobb. Som tur är har jag blivit imun mot fritöslukten :P Annars hade jag aldrig stått ut med mig själv. Man kan nästan tro att jag doppat huvudet i en fritös o smörjt in hela...

Skrivet av Monika, 2009-01-08

Visa hela (2 kommentarer)