En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

Mitt egna ställe att kräkas, tycka, tänka o bara skriva av mig. Här finns ingen plats för någon att ta något personligt.
Men kommentera gärna :)

Landat i soffan hemma, skönt. Ensam, oxå skönt. Men mycket tankar som kommer när det inte finns någon runt omkring mig. Kan iofs vara ganska så nyttigt eftersom jag på senaste tiden inte tillåtit mig att tänka så mycket på vissa saker. Vilket har resulterat i ett dåligt humör o en lätt irritation. Tidigare idag hade jag inget hellre än bara krypit upp i hörnet på min soffa och låtit tårarna rinna, har som tur va kommit förbi just det stadiet, känner mig nu mest bara passiv. Lite kall o tom.

Vet att det bara är jag som kan förändra mitt liv o få rättsida på det igen, men hur? Ja det återstår nog att se. Känner mig nästan (det är viktigt med det där nästan) som en deprimerad fjortis.. Så känslan av att jag är lite patetisk får mig inte direkt på bättre humör :P
Men det kunde ha varit värre.. mycket värre.
Jag är frisk :D o har en underbar familj :D
Så jag har saker att vara tacksam över :) Jag har tak över huvudet, mat på bordet o toalettpapper :P vad...

Skrivet av Monika, 2009-03-20

Visa hela (0 kommentarer)

Förvirrad, det är nog det ord som stämmer bäst in på mig just nu..
Vet inte vad jag vill, vad jag känner eller vad känner för.. Allt är bara en enda röra, ena sekunden känns allt bra medans nästa sekund känns allt bara skit. Får hoppas att jag under denna helg när jag kommer vara ensam mycket kan få lite klarheter o insikter. Känner mig som en pms-kossa tillofrån. Va trött jag blir på mig själv. Har ingen ork att gå runt o vara glad o le. Hur gick det till? Jag som oftas är en glad o positiv människa känner mig som en negativ skithög. Blir bara ännu mer negativ, blir som en ond cirkel. Usch, fy, blä, kräks.
Måste ta mig i kragen snart. Blev tvungen att jobba ett par timmar i dag oxå, suck, men men vad gör man...
Fan va jag gnäller, men det måste man juh få göra ibland, måste på nått sätt få ut det ur systemet. O eftersom min grej är att skriva så bli det här allt hamnar. Min egna lilla soptipp.
Får hoppas att det känns lite bättre sen när jag väl kommer...

Skrivet av Monika, 2009-03-20

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter här i soffan o väntar på att göra mig i ordning för att gå till jobbet. Hade en kväll ensam för mig själv igår, va vaken till nästan 3 :P
Pratade med lite kompisar på msn o bara tog det lugnt. Kom iofs inte hem förrens halv elva eftersom jag jobbade stängning. Tror jag ska ha en sån kväll idag igen. Kan va skönt eftersom jag jobbar stängning idag oxå. Behöver lugnet när jag kommer hem. Det är juh inte så att jag inte saknar Johan, men jag saknar min ensamhet lite mer :S
Solen skiner ute o det känns som om våren äntligen är på väg på riktigt. Är ledig i morgon så jag hoppas att morgondagen oxå bjuder på solsken.
Ska kanske ta o ladde ner nån bra bok o lägga över den på mp3an o ta en lång promenad i min ensamhet.
Nej nu måste jag göra mig i ordning, pappa är på ingång.

Skrivet av Monika, 2009-03-17

Visa hela (1 kommentar)

Vill ha nån att prata personligutveckling och självkänsla med. Nån att byta funderingar och tankar med. Någon att utvecklas personligheten med. Har en några få stycken att göra det med, men skulle behöva fler. Såna vänner kan man väl inte få för många av?
Vill juh inte tvinga på folk mina tankar och funderingar. Kanske skulle börja gå med i någon disskutionsgrupp eller liknande..
Nått får jag ta o komma på snart..

Skrivet av Monika, 2009-03-16

Visa hela (2 kommentarer)

Personligutveckling tycker jag är fantastiskt. Men nog är det lite synd att inte alla inser det. Det finns alltid något nytt man kan lära sig om sig själv. Men nu har jag fastnat i et väder och vind träsk :(
Får ta tag i det nu, kanske är därför jag känner mig så lätt irriterad. Trivs inte riktigt med mig själv just nu. Ringde mamma precis så nu ska jag få låna en bok som jag kan läsa och begrunda. Hoppas att det hjälper och kan ge mig lite insikter om vad det verkliga problemet är.
Håller nu på att ladda ner Mia Törnbloms bok Så dumt! Hon är fantastisk Mia Törnblom. Hon är en av mina stora förebilder. Pga henne har jag fått känslan av att ingenting är omöjligt.
Läste hennes bok Självkänsla nu för ett tag sen och den hjälpte mig massor!
Så dagens bok tips Självkänsla nu av Mia Törnblom

Har under den senaste månaden inte satt mig själv främst, vilket jag åter igen måste göra. Även fast jag har gått o blivit någons flickvän är jag fortfarande...

Skrivet av Monika, 2009-03-16

Visa hela (0 kommentarer)

Har känns mig som en jäkla gnäll kärring dom senaste dagarna. :( Undra vad det är med mig..
Ska kanske se till att vara lite ensam nån dag nu, vill juh inte utsätta folk jag tycker om för mitt dåliga humör.
Stackars Johan som fått mer skit än vad han har förtjänat bara för att jag varit grinig o gnällig. Kan inte förstå att han står ut med mig ibland. Får gott göra honom snart.

Fick känna på trollet i lördags :) mys mys, svårt att förstå att det är en liten människa, ett nytt liv som ligger där inne. Även om jag vet det så kan jag inte få fram bilden på att den snart kommer vara ute bland oss. längtar Men det närmar sig med stormsteg :D

Skrivet av Monika, 2009-03-16

Visa hela (0 kommentarer)

Kom på att det va ett bra tag sen jag skrev nått ogrunt i denna blogg.. nästan så jag skäms en smula, men tiden har inte riktigt räckt till. Har inte haft mina ensamma kvällar framför datorn där jag låter tankarna snurra o bara funderar på livet. Kanske skulle ha en sån kväll snart. Tror att det skulle vara bra för min själ. Har varit så mycet ensam det senaste året så nu när jag nästan aldrig är det längre så glömmer jag bort mig själv. Nu är det juh inte så att jag inte får vara ensam. Det är nog mer så att jag inte vill vara riktigt ensam när jag har sällskap som jag trivs med. Men man kan få för mycket av det goda. Hellst när man har vant sig vid att vara ensam så pass mycket och verkligen trivits med det.
Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att vara lite ensam för när jag väl är ensam så saknar jag juh honom, men ibland som nu tex så känner jag att jag måste få göra det jag vill. O nu ligger/låg där på sängen får jag nästan dåligt...

Skrivet av Monika, 2009-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Två dagars ledighet framför mig nu :) Fantastiskt!
I morgon är hela dagen vigd åt att städa o fixa här hemma. Har låtit all städning och donande ligga på hyllan. Så får man inte göra.
Ska ner i källaren o hämta alla påsar med gamla kläder och rensa ut det som ska kastas och det som kan ges bort.

Ska kanske ha en hemma kväll helt för mig själv i morgon. Kanske kan va ganska behövligt.. Men jag vet inte om jag vill.. dubbla känslor.

Satt och pratade med killen som kommer med våra varor i dag, vi hade mer gemensamt än vad jag kunde tro. Riktigt trevligt att prata med honom, vi har alltid små båkat o skämtat med varan men i dag tog vi det till en ny nivå men lite mer seriöst snack. Råkade lämna stackars Flanders i sticket i luckan. Ops.. sorry ;)

Har kommit in i en dålig period, den kommer och går. Men jag känner mig ibland så otroligt utmattad efter jobbet. Som tur va har jag Johan som oftast får mig på andra tankar, men precis när jag kommit hem från jobbet...

Skrivet av Monika, 2009-03-12

Visa hela (0 kommentarer)