En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

Mitt egna ställe att kräkas, tycka, tänka o bara skriva av mig. Här finns ingen plats för någon att ta något personligt.
Men kommentera gärna :)

När ska man vakna upp och inse att man inte är odödlig? Tror att jag börjar inse det sakta.. Saker som jag skjutit upp o tänkt "äh, jag börjar i morgon" har jag tagit tag i. Försöker äta frukost på morgonen innan jag går till jobbet för jag vet juh hur mycket bättre jag mår om jag gör det. Den här veckan har verkligen varit bra för mig. För nu när jag mår bättre psykiskt vill jag även må bra fysiskt. Jag mår väl inte dåligt fysiskt, men jag skulle kunna må så mycket bättre. Det vet jag juh om. Den här veckan har jag sovit mycket bättre om nätterna. Känner mig mycket mer utvilad när jag vaknar än vad jag har gjort tidigare.

Sitter och tänker tillbaka lite på vad som hänt i mitt liv o var jag hade varit idag om jag inte hade tagit tag i allt och fått min vändpunkt. Det är skrämmande. Men fy vad glad jag är över att jag aldrig hamnade där jag kunde hamnat. Jag har klarat mig mycket bättre än vad nog många andra hade gjort i samma situation.
Får ibland för...

Skrivet av Monika, 2009-02-05

Visa hela (2 kommentarer)

Har som vanligt hamnat i soffan efter en dag på jobbet. Men då och då måste jag resa mig upp för att springa ner i tvättstugan.
Fick trevligt besök av Lars på jobbet idag, va riktigt längesen jag träffade honom, även om det inte blev så långvarigt hann jag utnyttja hans närvaro o hans bil till att åka o handla lite som jag skulle slippa släppa hem gångvägen. Men nästa gång tycker jag nog att vi ska umgås lite mer. Skaffade oss lite lösa planer att åka o shoppa efter att pengarna ramlat in på kontot igen.

Har blivit lovad ett telefonsamtal idag :) Hoppas att det kommer att komma, för då kan jag ses som en glad flicka. Har iofs varit en mycket glad flicka hela veckan.

I morgon är det fredag :) helt underbart sen är jag ledig hela långa helgen.. woho
Har fortfarande inte några planer alls för helgen. Kanske kan få för mig att göra en home makeover :)
Finns iofs saker som jag skulle vilja göra i helgen, men min ekonomi tvingar mig att hålla mig hemma o lugn,...

Skrivet av Monika, 2009-02-05

Visa hela (1 kommentar)

Hemma från jobbet. Skönt.
Bara två dagar kvar tills det är helg. Underbart.
Somnade tidigt igår så när jag vaknade av klockan i morse så kände jag inget behov av att använda snooze, utan klev upp på en gång o åt till och med frukost vilket inte händer särskillt ofta när jag måste använda alarm för att komma upp :P
Ska hålla tummarna för att jag kommer va lika duktig i morgon oxå. Men då måste jag tyvörr gå upp ännu tidigare eftersom jag hellst ska va på jobbet senast halv nio. Vi får se vad jag kan åstakomma.

Har lärt mig att bästa sättet att behålla sin energi är att ta avstånd från energitjuvar, dom kan vara svåra att upptäcka men förr eller senare så märker man av dom. Önskar att dom kunde vara märkta så man visste det redan från början, men oftast lär man sig juh det den hårda vägen. Men inget ont som inte har nått gott med sig, man lär sig alltid något på något sätt.
Även dåliga erfarenheter är juh erfarenheter och erfarenheter kan man...

Skrivet av Monika, 2009-02-04

Visa hela (3 kommentarer)

Då va det snart dags att ge sig av mot jobbet. Tre dagars jobb sen är det ledig helg :) Har inga planer för helgen vilket känns fantastiskt. Vet inte hur längesen de va som jag hade ledig helg utan att ha den planerad.

Självklart misslyckades jag med att få fram damsugaren igår :P Jag är inte det minsta förvånad. Inte besviken heller eftersom jag inte hade så höga förväntningar på mig själv :P

Besviken blir jag istället på folk i min närhet som inte verkar ha vett nog att bete sig. Jag blir så trött o frustrerad. Borde egentligen inte bry mig men det är svårt att låta bli. Jag är uppfostrad på ett viss sätt, på ett sätt som jag själv anser är bra. Jag försöker i den mån jag kan att bahandla andra så som jag själv vill bi behandlad. Och om det är det man ska ut gå från betyder det då att jag får behandla andra så som dom behandlar mig? Eller måste jag behandla alla andra så som jag vill bli behandlad? Egentligen spelar det väl ingen roll, för jag har lite...

Skrivet av Monika, 2009-02-04

Visa hela (3 kommentarer)

Lite prestationsångest över att lyckas skriva nått intelligent och intressant då jag vet att det finns någon där ute som kanske kommer att läsa det här. Men egentligen borde jag väl inte tänka så mycket, men de e svårt att låta bli. Kanske skulle ha låtit bli att ge ut denna adress :P

Men iofs så vet jag juh att personen i fråga tycker om mig ändå, även om jag inte alltid är intelligent och intressan.

Då va min lediga dag här. Känner mig omotiverad till att göra nånting alls. Funderar ibland på om jag är lataste flickan i stan.
Klä på mig för att gå ut intresserar mig iaf inte det minsta. För den sol som sken som aldrig förr igår hittade inte tillbaka idag :( Börjar bli riktigt trött på detta gråta tråkiga väder som har infunnit sig. Jag vet att det bara är början av februari än men jag vill ha vår nu. Vårvädret skulle passa mitt sinne bättre än detta tråkiga gråa vinterväder, kallt är det oxå.

Skulle kanske dra på den nya musiken jag har på...

Skrivet av Monika, 2009-02-03

Visa hela (5 kommentarer)

Igår funderade jag över vart solen hade tagit vägen, o i morse så vaknade jag o kunde inte se ett moln. O dagen efter att jag kommit hem från jobbet har varit lika fantastisk o klar som dagens väder.

Då har man en hel dags ledighet framför en. Helt underbart så länge den befinner sig framför.. :) Men sen är det iofs bara tre dagar tills helgen då jag åter igen är ledig.

Har nu spenderat över två timmar i telefonen. Men det hade lika gärna kunnat vara fem min, time flys..
Känner mig glad o tillfreds med det mesta. Kan inte komma på något som kan få mitt leende att försvinna just nu.
Har kommit till insikt efter insikt, och dom kändes så självklara. Hellst när jag sa dom ut högt.

Nu kanske det är början på nått nytt, eller iaf början på något som kanske kan få en fortsättning. :P Men ska försöka att inte ta ut någon seger i förskott. Utan bara låta det som händer hända. Jag vet iaf att jag är helt redo att chansa. Och håller tummarna för att det har...

Skrivet av Monika, 2009-02-02

Visa hela (0 kommentarer)

Hade ett samtal med en vän som jag inte pratat med på flera månader igår kväll. Är helt fantastiskt underbart när gamla vänner hör av sig som man saknat. Även om samtalet inte va så givande med tanke på att en av oss inte va den nyktraste människan på jorden :P

Men de va väl inte det jag skulle skriva om denna kväll. Hade inget inplanerat att skriva om idag. Utan tänkte bara skriva av mig lite o se om det är nått som kommer upp.
Nu finns juh risken att det inte kommer att bli någon intressan läsning i detta inlägg, men man kan inte få allt :P

Borde kanske ta o sova eftersom det har varit ganska motigt att kliva upp idag o igår, men i morgon har jag iaf lite sovmorgon så då kan jag nog va vaken lite. Känner mig inte särskillt sugen på att sova än så varför tvinga sig till det? Dessutom är jag ledig på tisdag så då får jag sova ut ordentligt om jag skulle behöva det.

Har insett att jag saknar min impulsiva sida som jag tydligen har tappat bort, men för bara...

Skrivet av Monika, 2009-02-01

Visa hela (0 kommentarer)

Va ut o åt med en vän från jobbet igår, mycket trevligt mycket klok människa. Fortsatte sedan upp till henne, snackad skit o käkade jordgubbar. Men sent fick det juh inte bli eftersom vi båda skulle upp o jobba idag.
Skönt som fan att ha människor runt omkring en att prata med, o som har något att säga dom oxå. Nog för att jag brukar kunna va ganska så duktig på att prata så vill jag gärna lyssna ibland oxå, få höra andra syner på saker och höra andras versioner.

Men iaf, har nu inte rört mig i onödan sen jag kom hem från jobbet, soffan har i princip befunnit sig under mig hela tiden. Men så när jag satt här i min ensamhet o pratade med en annan mycket klok människa så hade det ramlat in ett sms på telefonen spännande vem skulle skicka mig ett sms? Förvånad blev jag, glad blev jag. Oväntade sms och telefonsamtal kan verkligen få en på bra humör, men iofs kan dom lika gärna få en på dåligt oxå. Men denna gång va det rätt person med rätt valda ord skrivna i...

Skrivet av Monika, 2009-01-31

Visa hela (1 kommentar)