En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monstrous

Monstrous' bloggis

Helgen

Denna helgen har varit bra! Mycket bra.
I fredags åkte jag in till stan till Arena och träffade Ida, Amanda, Hannah och några andra där.
Var väl helt okej. Åkte hem ganska tidigt för jag är inte så glad i hardcore.
Var hemma en timme sen drog jag till en fest här i Svedala med älskling.
Där var det ganska trevligt. :)
Igår åkte jag och älskling till skogen och gick runt lite. Var jättemysigt. Fick pratat massa och sånt. Helt övermysigt :) Sen fikade vi och sånt. Och lite senare kom mamma och dem och hämtade oss. Sen lagade vi lite mat och gick och hyrde film. Vi badade och sånt mysigt. Sen glodde vi på film och somnade vid typ 10. Hehe.
Och idag var vi ute och gick en runda oxå. Vid ån här i svedala. Mys.
Sen låg vi och kramades framför tvn ända tills han skulle hem. :(

Jag vill berätta för honom hur mycket jag tycker om honom. Men det är sjukt svårt. För jag förstår knappt själv hur jävla starkt det är.. helt ärligt så trodde jag aldrig att jag skulle känna såhär efter 15 månader. Men man kan tydligen vara sjukt kär efter så lång tid..
Jag mår så jävla bra helt enkelt när jag är med honom. Han är den jag kan prata med om precis allting. Jag behöver inte vara rädd för att säga vad jag känner.. Jag vet att han lyssnar.
Han är inte bara min pojkvän utan oxå min bästa vän. Faktiskt min bästa vän någonsin. För vad jag berättar för honom har jag aldrig kunnat berätta för någon innan.
Pirrar i kroppen och allt gör det oxå. Och det är nästan jobbigt att han är så jävla vacker.. för jag har verkligen svårt att sluta titta på honom. Och jag blir arg när han själv inte fattar hur jävla snygg han är.
Han är som mitt batteri, haha. Det är han som får mig att funka. Jag hoppas bara det är ett batteri med livslång kraft! :)

Skrivet av Monstrous, 2007-03-25 19:15

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?