En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monstrous

Monstrous' bloggis

AAAHHH!!!

Sitter och kollar runt på olika festivaler, inte för att jag får åka någonstans ändå, men för att se vad det kommer för kul band..

Hultsred: Dark tranquillity, Evanescence, Sophie Zelmani (ja, jag gillar henne), Black Label Society, Hatesphere, Korn, Lamb Of God och Ozzy.
Inte så många kul band, men helt okej. Hade nog velat sticka till Hultsfred just för att alla andra ska dit.

Sweden rock: Dark tranquillity, Dimmu Borgir, Amon Amarth, Marduk, Aerosmith, Hardcore Superstar och Tiamat. Är ju massa fler band som kanske hade vart kul och se men bara dessa jag är intresserad av så. men har redan sett DT, Amon och HCSS. Och ska se Dimmu i Oktober. Så hade jag fått åka på festival hade det icke blitt sweden rock.

Wacken: 1349, Bullet For My Valentine, Cannibal Corpse, Destruction, Dimmu Borgir, Immortal, In Flames, Lacuna Coil, Sodom, Therion, Vader, VITAL REMAINS. Dit hade jag läääätt velat åka. Dit vill jag åka! Usch och fy för att jag inte får :(

Graspop:Within Temptation, Type O negative, Therion, Celtic Frost, vader, 1349, Iron Maiden, Korn, Stone Sour, Dimmu Borgir, Cannibal Corpse, Tiamat, Lamb Of God, Slayer, Black label Society, Amon Amarth, Finntroll och Devildriver. Många många band där. Så det hade vart kul som fan. Men jag hade nog ädå valt wacken, för där är vital remains^^

Metaltown: Slayer, Marduk, Stone Sour och HCSS, är dem jag hört mest av och är intresserade av att se. Haha. Men det verkar ändå som det är dit det får bli. Ända stället jag får åka till, och ända jag har råd till antar jag. Om jag sparar.
FÖR JAG VILL FAN SE MARDUK!!!! AAAHHH!!!

Skrivet av Monstrous, 2007-04-25 18:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?