En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monstrous

Monstrous' bloggis

Arg.

Jag blev arg när jag läste en sak igår.
En tjej på bilddagboken som har former, hon har fått barn och sådär. Hon har snygg kropp tycker jag, och klär sig efter sin kropp liksom.
Men jag blir fan arg när folk klagar på smala. En skrev liksom: "Jag dansar alltid på fester. Och min mage vibbrerar typ =P för jag har ju lite hull =P Men det sägs ju att killar vill ha nåt att ta i.. och inte ha typ sex med en tegelvägg =P"

Så bara för man är mullig på måste man klanka ner på smala? Jag är smal men inte fan säger jag att "men liksom killar vill ju inte ha något att ta i, och dem vill ju inte dränka sig själv i allt fläsk." tex!

Varför är smala en tegelvägg för henne? För hon är avundsjuk för att hon inte är smal eller?

Jag vill ha platt mage, det är allt. Annars vill jag gärna ha en rumpa, bröst och former. Jag är ju helt rak på alla håll och kanter. Men det kan fan inte jag rå för. Smala kan inte rå för att dem är smala, om dem inte bantar dvs.. Så (tjocka!) kan ju tänka lite innan de uttalar sig.

Äh, jag är jävligt dålig på att skriva vad jag tycker för det blir bara klyddigt. Vad jag menar är att låt alla få se ut som de vill utan att klaga på det och komma med dumma kommentarer.
( och jag kommer med dumma kommentarer nu bara för jag är arg)

Skrivet av Monstrous, 2007-04-29 10:30

du är så söt gumman :D <33

Skrivet av Ellen, 2007-05-11 09:46

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?