En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monstrous

Monstrous' bloggis

Beslutsångest?

Igår var jag ute i huset vi ska flytta till.
Jag kan inte säga annat än att där är jäkligt mysigt ute. Men jag vill fortfarande inte bo på landet.
Iaf så sprang jag runt och lekte med hundarna, fotade massa skit, hoppade lite studsematta, fikade, solade och sånt mysigt. Var jättemysigt faktiskt. När vi sen åkte hem som älskling gående, just in time:) Och vi mös och var nere och handlade massa dippa och grönsaker och såntdär gott. Kvällen gick åt Eurovision. Arga blev vi, för alla de jävla länderna där nere bara röstar på varandra. Eller alla röstar på sina grannar. Men dem är så sjukligt många så det bara är jobbigt.
jag menar, The Ark var ju lätt en av de bästa. Ukraina gillade jag oxå. Någon av de skulle vinna. Men näää, typ alla top 10 låtar suger! Hur fan röstar folk? vad hör dem med? :S
Typ belgiens eller vem fan det var, asså så fort hon öppnade käften trodde jag att jag skulle dör. Miterelli HIIII!!!! Eller vad fan hon sjöng. BLÄÄÄÄ. Jag ska aldrig mer titta på det. haha.

Jag har lite beslutsångest. Fast har nog ändå bestämt. Om min pojkvän vill följa med dvs.

Den 12 juli kommer jag hem från Småland. Då börjar Sommarrock. Sommarrock är inget kul, men det är ändå kul liksom. man går dit bara för det ligger i Svedala. Hehe. Iaf, en tredagarsbiljett kostar 480 spänn eller vad det var. och det är jääävligt mycket pengar för att se band jag inte gillar. Jag menar, Hammerfall, markoolio, idol-markus, anna book osv. De ända bra är The ARk. Men, de kommer till Tivolirock den 14 Juli. Det ligger i Kristianstad. Det är en liten bit. Men den festivalen kostar bara 260 spänn. Och där spelar MUSTASCH OXÅ! :D Och backyard babies och Lillasyster. Så jag tror fan jag ska satsa på tivolirock ist för sommarrock. Musctasch spelar visserligen på Kb den 13 juli. men jag har inte råd till både sommarrock och dem. Men om inte andyboy kan gå med mig har jag ingen att gå med. Nån som är sugen? (A)

Och på tal om Småland, fan va jag längtar.
Vara med älskling en hel veckan. Fiska massa och bara vara tillsammans liksom. Myyys :)

Skrivet av Monstrous, 2007-05-13 20:29

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?