En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monstrous

Monstrous' bloggis

Halvbra helg.

Helgen blev inte som jag tänkt mig, men skitsamma.

I fredags träffade jag Emma och Andre i stan, vi tog tåget till Kristianstad.
På tåget satt där en sjukt störd blatte som klagade på blattar och skåningar. Smart grabben!
Väl framme var jag nervös, hihi. Och vi såg Peter stå typ 10 meter från oss och röka :O OMG! liksom.
Sen kom vi äntligen in, där vi fick vänta en timme till innan förbandet Body Core skulle spela.
Body core såg jag för två år sen och gillade dem gensast, nu gillar jag dem ännu mer för nu har jag fått höra ännu mer. Grymma som fan!
Sen var det nåt annat halvdåligt wannabe-rammsteinband. Sen var det äääääntligen dags för Pain!!
SÅ JÄVLA UNDERBART! Svår känsla att beskriva. Men jag har fan aldrig rört mig så mycket som under den konserten, huvudet flög fram och tillbaka hela tiden (inte headbagn utan bara jävligt mycket diggande) och jag typ "dansade" med hela kroppen, för dem är såååå bra. Eller haaan är så bra. Peter <3 Jag blev så kär att jag bestämt mig för att KÖPA alla hans skivor :D
Lätt värt pengarna.
Dock kunde konserten varit liiiiite längre. Tog slut helt för fort :(

I lördag åkte jag till älskling då vi sedan gick på konfirmation. Inget vidare kul att sitta i kyskan en och en halv timme. Dessutom blev jag lite ledsen över en sak älskling sa, som jag tydligen tolkade fel. men jag menar, hur låter det?:( "om du inte känner samma sak som jag känner för dig så vet jag inte om jag vill vara tillsammans länge till" Okej? Hur fan vet jag om vi känner samma sak? Allt jag vet är att jag är sjukligt kär i dig. och utan dig känner jag mig inte hel. Räcker det? Jag vill inte att det ska ta slut. Jag vill inte ens att du ska tänka tanken på det. Så snälla, förstå att jag älskar dig minst lika mycket som du älskar dig, och jag vill leva med dig jäävligt länge till. Jag vet att vi bråkar väldigt ofta nu för tiden. Och jag kan inte skylla på att jag inte mår bra. Jag kan säga att det är mycket därför. Men jag vet faktiskt inte varför jag är så jävla irriterad hela tiden. Jag ber så mycket om ursäkt för det. Jag älskar dig så jävla mycket :(

Iaf.. Idag var det småstjärnorna. Erika var med och var så jävla duktig. tyvärr gick hon inte vidare till finalen. Tråkigt som fan. Många dåliga som kom vidare :S Aja, skitsamma.. Kommer väl fler chanser..

Usch.. just nu känner jag mig så jävla orkeslös.
Lyssnar på Pain, han gör mig glad. Utan Pains musik och tanken på att jag såg honom i fredags hade jag mått rent utsagt skit just nu. Så nu är det bara nästan skit. Gråter gör jag oxå som vanligt. Fråga mig inte varför. Ögonen bara rinner av sig själv.

Fan..

Skrivet av Monstrous, 2007-05-27 21:38

Har ju sagt att du kan prata med mig om du vill <3 Gumman!

Skrivet av Ellen, 2007-05-28 15:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?