En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monstrous

Monstrous' bloggis

Favoritlåtar.

Kom och tänka på alla band jag sett, och alla favoritlåtar jag hört/sett. underbart.

First var det Cradle Of Filth, så kär jag var i dem då. Och när de körde Her Ghost In The Fog, som är favoriten med dem, så blev jag så jävla happy. Kan hela texten så bara stod och skrek med och jag var så varm i kroppen. Var redan varm sen innan eftersom Cof var mina favoriter på den tiden. Nice som fan var det :)

När jag såg Dark Funeral var jag överlycklig. De är fortfarande en av mina favoriter. Och när dem körde igång introt till Atrum Regina trodde jag att jag skulle dö. Fyfan vad underbart det var att få höra den live!

Och på Amon Amarth, Death In Fire är nog de flestas favoritlåt när det gäller dem. Så jävla bra live var dem och speciellt den låten!

Och jag glömmer aldrig Evergrey på Metaltown. Haha, ingen annan gillade Evergrey. Jag gillar inte dem så mycket heller, men Monday morning Apocalypse är så bra. Så Vi satt där och väntade på den och när den kom blev jag överlycklig, som vanligt. Och efter den låten gick vi. Haha, förlåt guys :P Och på Metaltown fick jag stå ensam och se Satyricon för alla andra ville se Motörhead. Satyricon är fan bättre! Iaf, där stod jag ensam. hade inte hört så mycket med dem, så när de började köra Fuel For Hatred blev jag helt överlycklig och ville fram och headbanga. men där stod jag själv så jag rörde lite på huvudet och kroppen ist, hihi^^

Det bästa av allt har ändå varit när jag såg Slayer. Vi var så trötta, så vi satte oss typ utanför rummet där de spelade. Vi satt och pratade och diggade lite där. jag var tvungen att gå på toa, och när jag kommer ut och ska tvättar händerna hör jag introt till Raining Blood. Min pojkvän kommer springandes för att säga till att det var låten jag väntat på. Vi springer in i lokalen och jag är så jääävla lycklig.

Och när jag såg Pain spelade de såklart Zombie Slam som är favoriten just nu, fast hela den konsertern var så nice. Men blev besviken att de inte spelade Nothing :(

Fyfan vad underbart det är att få höra sin favoritlåt asså. Det är sjukt!

Och så många band som ska spela nu här nere detta året. Nu den 6 juni är den Type o Negative på KB, hade velat se men har inte råd :( 8 September är det Dark Tranquillity på Kb, 20 Okt är det Apocalyptica på Kb, 30 Okt är det DIMMU BORGIR och AMON AMARTH på mejeriet. Och nu den 13 Juli är den Mustasch på KB. Fan vad mycket jag vill se!
Metaltown är ändå värst :( Dit kommer Marduk. BUHU; jag vill se.

Skrivet av Monstrous, 2007-05-31 14:01

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?