En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monstrous

Monstrous' bloggis

Midsommar

Hela midsommarhelgen firades hemma hos bejb :)
Var trevligt. Torsdagen var bara slapp och mys framför tvn typ.
På Fredagen stack vi först hem till hans far där vi åt mumsig midsommarmat och söp, haha. Nä men där var jättekul :) (vi ångrade oss lite dagen efter att vi gick därifrån men men)
Vi stack sedan hem till hans mor där vi fixade lite innan hans polare kom.
Sen kom de typ 6-7 pers eller något. Så blev inte så många men det var trevligt.
(jag var lite rädd, för där skulle bara komma en tjej, och denna tjej är typ kompis med älsklings förra strul, så jag var helt rädd att hon skulle tycka illa om mig osv, höhö.)
Iaf så slutade kvällen lite sämre än vad den börjat. tydligen hade jag druckit lite för mycket så jag däckade sen i älskling säng.
Sen var vi bakfulla (eller mest jag) hela lördagen. Så jag låg mest i sängen, men vid typ 3 gick jag upp och åt pizza till frukost som älskling gick och handlade. Övergott :)
Sen glodde vi på en film, The cooler, som faktiskt var väldigt bra:) Sen var det mat igen, grillat denna gång, gott:) Träffade andreas polare en liten stund, sen tittade vi på uhm.. Eurotrip tror jag den hette. Sen gick vi och la oss, så var en mysdag :)
På söndagen så hann vi knappt gå upp förrän vi var tvugna att göra oss iordning osv, för vi skulle hem till hans mormor och morfar för morfadern fyllde år. Där var trevligt :) (de tycker om mig, ihih)
Sen åkte jag hem :( Åt, köpte massa filmer och spenderade kvällen framför tvn.
Trevlig helg ja-a!

Imorgon ska jag nog till stan med syrran och shoppa lita, sen ska jag på MFF-Kalmar, om jag lovade att inte klaga på att jag fick ont i fötterna, för vi skulle visst st¨upp länge. Haha, som om jag inte vatt på matcher förut, har dessutom varit på diverse konserter, och där får man oxå stå upp jävligt länge, så jag är nog ganska van och pojken min ska behöva slippa skämmas.

Äh, nu ska jag ta och duscha, vilket jag velat göra hela dagen nu :S

Skrivet av Monstrous, 2007-06-25 19:54

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?