En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Mopsi

Mopsis bloggis

Har inte så mycket att säga här dock.
Lever i lilla staden Lund med min mamma och Mopsi, mitt älskade marsvin :).

Älskar Keffat liv och Las palmas
och såklart min kära pojkvän Johan :)

Allt började med att jag vaknade 7.30 när jag egentligen skulle vakna 8, det var tragiskt. Jag gick och åt frukost sen skulle jag välja vilka kläder jag skulle ha på mig. Herre gud vad lång tid det tog, jag har nog aldrig tagit så lång tid på mig att välja kläder någon gång innan det var riktigt hemskt. Plus att jag känner alla i min klass fruktansvärt bra så det hade inte spelat någon roll alls vilka kläder jag hade på mig, men såklart vill man ju göra bra intryck och blabla. Så det fick bli svarta leggings och en lång vit tröja.
Det började 3 nya elver i vår lilla klass från att bara varit 12 till 15 var det ganska stor skillnad. Kära lilla Martin kom tillbaka så det var trevligt. Dom andra två la jag inte så mkt tid på så ja :).
Efter skolan så mötte jag iaf Johan sen stack vi hem till mig där det hände en mkt tragisk sak. Mitt ena säng ben gick sönder.
Usch det var nog det värsta som hänt mig. Så jag och Johan stack till Jysk och kollade säng ben, han...

Skrivet av Mopsi, 2007-08-27

Visa hela (2 kommentarer)

Najs, vaknade halv 10 när jag hade satt klockan på kvart över 8 bara för jag skulle orka springa på morgonen. Men nu blev det inte så, så jag satte mig vid datan och käkade frukost :) .
Usch jag kmr aldrig orka springa :(. Men men får se vad det leder sitter vid datan lite till nu när man ändå har börjat.
Kollade på någon film igår vid 23-tiden den var faktsikt sjukt bra men jag såg inte hela för jag somnade oturligt nog.
Jaha då börjar man alltså 9.00 imorn och slutar typ 13.00 eller något sånt. Kommer kännas sjukt konstigt dock, alla sovmornar som man får ut av sommarlovet, PUTS VÄCK!! Börjar typ 8 varje dag men slutar alltid vid 14.00 ibland tidigare :).
Nej nu ska jag faktiskt försöka röra på mig :)
GO GIRL!

Jag vill springa men jag är för tjock,
jag pallar inte Hall så jag skickar några skott,
_pannan min...

Skrivet av Mopsi, 2007-08-26

Visa hela (0 kommentarer)

Ja då börjar ju skolan på månad den 27/8. Trevligt trevligt, eller något. Nej men jag tycker det ska bli ganska intressant att börja 9an och lära sig nya saker. Inte bara det,sen är det sista året på svane och sen är det tid för gymnasiet. Siktar in mig på Spyken - samhälle - samhälle. Men får se hur det går :).
I vilket fall som hemst så kom min kära syster ner igår (Myran_mia).
Det var ganska trevligt faktsikt. Får träffa lilla Antonfjanton :).
Funderar snart på att gå ut och springa en lite runda och ta en rond med boxningssäcken. Men får se vad det blir av med det håller i vilket fall som helst på att kämpa mig igenom en skit bra bok Egogirl med Carolina Gynning. Har inte kommit så lång men än så länge är den bra :).
Ska återgå till mitt läsande. Trevlig helg!

Skrivet av Mopsi, 2007-08-25

Visa hela (0 kommentarer)