En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Mopsi

Mopsis bloggis

Första dagen i 9an

Allt började med att jag vaknade 7.30 när jag egentligen skulle vakna 8, det var tragiskt. Jag gick och åt frukost sen skulle jag välja vilka kläder jag skulle ha på mig. Herre gud vad lång tid det tog, jag har nog aldrig tagit så lång tid på mig att välja kläder någon gång innan det var riktigt hemskt. Plus att jag känner alla i min klass fruktansvärt bra så det hade inte spelat någon roll alls vilka kläder jag hade på mig, men såklart vill man ju göra bra intryck och blabla. Så det fick bli svarta leggings och en lång vit tröja.
Det började 3 nya elver i vår lilla klass från att bara varit 12 till 15 var det ganska stor skillnad. Kära lilla Martin kom tillbaka så det var trevligt. Dom andra två la jag inte så mkt tid på så ja :).
Efter skolan så mötte jag iaf Johan sen stack vi hem till mig där det hände en mkt tragisk sak. Mitt ena säng ben gick sönder.
Usch det var nog det värsta som hänt mig. Så jag och Johan stack till Jysk och kollade säng ben, han visade några stycken men jag var HELT säker på att det inte såg ut så. När vi hade kollat runt i massa andra säng affärer fattade jag att något borde vara fel när dom sa att dom benen jag skulle ha kostade 800 kr (!). Men inte mer med det, vi fick bara cykla hem igen.
När Johan sen hade stuckit kollade jag igenom IKEA tidningen och såg att benen som dom sålde där såg ut som dom i butikerna vi kollade i gjorde också. Jag tog en extra titt på sängen, och mycket riktigt det var likadana ben. FAN! Men får väl bara åka till Jysk imorn och skämma ut mig och säga att dom hade rätt.
Men vafan det blir iaf 700 kr billigare än dom andra skit benen! :)

Skrivet av Mopsi, 2007-08-27 18:45

Hej på dej....skriv något nån gång...haahaahaahaha

Skrivet av Myran_mia, 2007-09-05 17:18

Förlåt att det inte har med ditt inlägg att göra men...GRATTIS! Grattis på födelsedagen Mopsi! Jag gillar din blogg och tänkte vara lite snäll och gratulera :)

Skrivet av KissieMissie, 2012-02-13 16:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?