En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mormor till en liten tjej

Denna helg har jag både slappat o städa, tvättat varit i stan. mannen har jobbat både lör o sön. Idag tog det priset. Han kom hem till middag på bordet. Satte sig tog fram tidningen käka o läste sedan gick han la sig. Icke blev det någon hjälp med disken. Nä han va trött.
Ja jag vet att det är mitt eget fel att jag gör det själv men mina taggar åker ut. Han har jobbat i 6 timmar och är slut. Hur vore det med lite normalt samtal när man kommer hem.
Men jag har bestämt mig att göra likadant åt honom när jag kommer hem o han har varit ledig.

Imorse frågade han mig om jag älskade honom vilket jag gör av hela mitt hjärta men när han är så här försvinner lite kärlek till honom.
han är en underbar man som vill bli överraskad lite då o då. Det berättade han för mig till frukost. VEM VILL INTE BLI DET?
Jag kämpar för att det skall vara rent och fint i vårat hus vad har jag för det jo en sur gubbe som snarkar nu.

Nej detta var ett riktigt gnälligt...

Skrivet av Mormor51, 2010-10-17

Visa hela (0 kommentarer)

Man ser att folk har varit inne o kollat men ingen skriver. Varför??? Ibland räcker bara ett Hej på dej.

Skrivet av Mormor51, 2010-10-13

Visa hela (0 kommentarer)

När loppan var hos oss i helgen blev hon varig runt ögonen. Detta informerade jag mamman via telefon. Sa att dom behövde nog uppsöka läkare med henne på måndag. Ja måndag kom och allt va ok men sen kom tisdagen. Ögonen var fulla med var o det blev ett läkarbesök.
Numera så avvaktar man innan man sätter in någon PC. Det är bra tycker jag för man bör inte ge PC i onödan. Det finns alltid en risk att man blir immun mot detta kan straffa sig i framtiden.

Idag har dagen varit bra. Köpt lite ljus till styvdotterns bröllop. Super billigt på Clas Olsson. 10 Kr för ett blockljus ca 15 cm högt. Slå det om nu kan. Passade då även på att kolla in lite höstkläder men icke sa Nicke där va inte till mig.
imorgon är det fredag och min älskling slutar tidigt. Själv slutar jag alltid 12 på fredagar. Det är toppen. Mån-fredag så jobbar jag 30 min längre så att man kan lyxa till det lite på fredagen. Helgen kommer att vara lugn.
kanske det blir en liten tur ner till mitt lilla...

Skrivet av Mormor51, 2010-10-13

Visa hela (0 kommentarer)

Jippi jag fick en egen iPod av min minsta dotter idag. Hur go är inte hon. Den är färdig laddad med underbar musik. Tack lilla Mollan.

Skrivet av Mormor51, 2010-10-12

Visa hela (1 kommentar)

Fy vad tråkigt det är ikväll. Inget händer jag slappt och jag är rastlös. Vad skall man hitta på?????

Skrivet av Mormor51, 2010-10-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är en stolt mormor. Med denna blogg skall jag förklara mina känslor för er som vill läsa. Allt kommer inte att handla om mitt barnbarn ibland blir det om min vardag här hemma. Bor med sambo i en villa som är rent för stort hus för oss två. Men det är så att jag har 4 barn o min sambo 3 så det finns alltid någon som hälsar på eller sover över här.
Mitt liv är ibland stressigt att hinna med allt som man vill. Det gäller att planera sin fritid. Jag jobbar 80% och hemma 100%. En av mina svagheter är att hjälpa alla men ibland blir det bara för mycket när man inte får något tillbaks. Min sambo är medveten om detta och gör så gott han kan.

Min stolthet är mitt lilla barnbarn som snart blir 2 år. För henne har jag alltid tid till. Helgen som har varit har vi passat henne i 3 dagar. Dessa dagar bara flög iväg. jag älskar när hon kallar på mig. Momo och kommer med en bok som vi har läst 20 gånger den dagen men man sätter sig och läser den som man inte hade sett den...

Skrivet av Mormor51, 2010-10-12

Visa hela (0 kommentarer)