En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Ett nytt liv!

Att vilja synas!

I nästan ett års tid har jag skrivit en slags dagbok i min dator som jag kallat för "Ett nytt liv". När jag började var jag fast beslutet att det var början på mitt alldeles nya fantastiska liv där jag skulle förändra allt som varit dåligt och verkligen ta tag i nuet och livet.

Nu blev det inte riktigt så utan egentligen tvärtom, även om jag faktiskt trodde att jag gjorde ett allvarligt försök.

I torsdags började jag ett nytt liv igen, ja igen, jag gör det lite då och då. När jag vaknade 03.30 i morse och kände mitt skrivbehov komma krypande och snabbt riggade upp datorn i sängen för att fortsätta min historia så fastnade jag plötsligt. Jag läste allt jag skrivit och insåg att skrivit för att någon ska se. Men vem ska se det? Det känns ju inte riktigt sunt att säga till sina vänner " Kolla vad vad jag skrivit i min dagbok!" Det blir lite som att vara 14 år igen och
sitta i sängen med sin bästis och läsa högt i varandras dagböcker.

Då förstod jag varför människor bloggar. Det är ett sätt att få sin dagbok synlig utan att behöva använda sina vänner och därmed egentligen lämna ut sitt innersta till de som står närmast, för de vill jag ju egentligen inte. Jag vill bara synas och höras! Jag vill dela med mig av min lycka, funderingar, ångest och kärlek utan att behöva få stå till svar för någon.
Så därför börjar jag mitt nya liv som bloggare!

Skrivet av MosterLena, 2008-07-05 17:13

Hej hej. Ser fram emot fler inlägg ;)

Skrivet av Diana, 2008-07-05 20:53

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?