En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Ett nytt liv!

Varudeklaration

Vem är jag? Jag känner att jag behöver deklarera detta.

Detta handlar inte om ålder, yrke, var jag bor eller sådana triviala saker utan helt enkelt vem är människan därinne.

Jag är energisk till gränsen på asjobbig när jag väl ger mig in i saker. Samtidigt kan jag ibland tappa konceptet helt och bara göra ingenting och då menar jag verkligen ingenting. Blir apatisk och bara går runt och tar i saker flyttar runt dem från det ena stället till det andra.

Jag verkligen hatar att ha det stökigt runt omkring mig. Jag städar, diskar, torkar och kan därefter känna ett sådan otrolig tillfredställelse i kroppen att nu är det fint! Mina handväskor och lådor ser däremot ut som det pågått ett smärre världskrig i dem. Jag försöker verkligen städa ur dem och tänker varje gång att nu, nu ska jag inte låta det bli kaos i dem igen. Av någon obegriplig anledning så tar det bara ett par dagar så är väskan full av kvitton, gamla godispapper och allt skit som bara har hamnat där.

Jag tycker om att ta hand om människor. Jag älskar att pyssla om, göra överraskningar, laga till något gott bara för att det ska tillfredställa någon annan. När jag är ensam kan jag knappt få mig själv att laga mat, oftast struntar jag i det och häller i mig mängder av kaffe.
Köper gärna presenter till andra och då något som verkligen uppskattas. Lägger önskningar på minnet.

Jag älskar att torka golv, stryka, tvätta men hatar att plocka undan och lägga saker i ordning och herregud, tvätta fönster är tortyr, vilket också syns tydligt på mina egna fönster när jag gör ett försök att titta ut genom dem.

Jag pratar mycket, tänker mycket och analyserar saker i oändlighet. Jag vill alltid hitta en förklaring på allt som sker. Varför hände detta just nu? Vad menade han egentligen när han sa så där? Dock borde jag tänka detta innan det sker eftersom jag är oerhört impulsiv och kläcker ur mig saker ibland utan att egentligen tänka alls. Jag bara reagerar.

Jag är beroende av närhet i mina fingertoppar. Jag behöver ta på mjuk hud. Mitt favoritställe är öronsnibbar men absolut inte alla öronsnibbar, de måste vara mjuka, ganska stora och inte några små kantiga saker som knappt känns. När jag är nervös eller mår dåligt går jag ständigt med min hand på en av mina egna snibbar och gnider frenetiskt på dem. Det är som en slags snuttefilt.

Jag behöver tillfredställelse hela tiden. Det kan vara allt ifrån att det händer saker, jag får bekräftelse, någon bryr sig om mig, prata med någon eller sex. När det inte händer någonting eller att det står stilla blir jag rastlös och grinig.

Romantisk, ja vad är det egentligen. Jag behöver bli överraskad, tagen med storm helt oförutsägbart. Allt jag kan förutse är fruktansvärt tråkigt. Jag vill naturligtvis vara med att bestämma och påverka saker men älskar att någon bara talar om att nu sätter du på dig kläderna och följer med mig för att vi ska göra något som jag har planerat. Eller varför inte, sliter av mig kläderna, trycker upp mig mot kylskåpet och bara överumplar mig, som i en porrig scen i någon film.

Jag är envis som få. När jag väl bestämt mig för något ser jag till att få som jag vill. Jag manipulerar, vänder och vrider på saker, fokuserar stenhårt och har endast målet i sikte. Jag får oftast som jag vill också. Jag kan också vara enormt velig men det är när jag inte är klar på vad jag vill. Mår extremt dåligt av ovisshet och likgilthet.

Är pålitlig och trogen alla dem jag bryr mig om. Ingen eller inget står kan stå i vägen när jag skyddar något som är mitt. Gäller allt från förhållande, vänner, familj eller jobb. Om det inte betyder något kan jag ljuga hejdlöst. Jag har inga skrupler alls ifall jag inte håller mig till sanningen då.

Jag älskar skor, väskor och böcker. Jag shoppar när jag mår dåligt och tillfredställer mig själv med att köpa något fullständigt onödigt som jag tycker är vackert. Skor är vackra!

Jag måste ha kaffe när jag vaknar. Jag petar mina öron med tops varje dag. Jag stänger aldrig av min mobil. Jag måste matcha mina kläder i färger, alltid. Skulle aldrig falla mig in att ha en svart bh till en vit trosa. Gråter väldigt sällan till film men ofta när jag är arg. Är känslig för allt som har med barn att göra. Är rädd för råttor och åska. Är snabb på det mesta jag gör, antagligen eftersom jag blir uttråkad så fort.

Jag minns datum och händelser nästan fotografiskt. Kan komma ihåg exakt vad människor sagt till mig och vilka kläder de hade på sig då.Glömmer däremot var jag lagt mina nycklar, mobil eller annat jag ska ha med mig när jag går hemifrån.

Blir handingsförlamad när jag är ensam. Behöver tvåsamhet.

Skrivet av MosterLena, 2008-07-06 14:36

Jag glömmer också alltid bort vad jag har mina nycklar,
vilket mina nära och kära finner ganska så jobbigt. Haha :)

Skrivet av sorrydaddy, 2008-07-06 14:51

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?