En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Myran_mia

Jag

Hej alla glada, kommer här att skriva om mig, min familj och mina närmaste.
Kram på er

Hejsan

Det har hänt en del. =) Jag har blivit så dålig på att skriva, känns som jag inte hinner med det...=( Men men här kommer en liten uppdatering...=)

Amelia är hel vild..Hon ligger inte stilla för fem öre, hon rullar från mage till rygg och från rygg till mage, vilket hon gjort länge nu. Hon skrattar åt nästan allt och griper tag i allt som kommer i vägen för henne. Anton och Amelia brukar ligga och busa på golvet, ser jätte gulligt ut. =)

I går blev Anton 18 månader, men vi var i tyskland jag och Jimmy, så Anton var hos farmor och farfar, och Amelia var hos mormor. Vi shoppade en massa dricka...=) Första gången vi båda gjort ngt sånt...=) Under tiden vi varit där hade Anton bajsat ner farfar...hihihihhi så bra är pampers up and go blöjor, han har aldrig bajsat igenom dem jag köper...(lågpris) =)

Har precis druckit en white russian med vaniljglass i....MMMmmmmm det var sååååå gott...=)

Vi har en egen soptomte här. Vi har satt ut sopor som vi ska...

Skrivet av Myran_mia, 2008-07-11

Visa hela (1 kommentar)

Hejsan

Jag fattar inte att Sverige kunde komma på 18:de plats...den skulle iallafall kommit på top 5, om inte etta...Fjantlåtar som var med, herregud säger jag bara...Springa runder och fjanta sig, nej eurovision har blivit fjantvision.
God natt

Skrivet av Myran_mia, 2008-05-25

Visa hela (1 kommentar)

Hejsan

I förmiddags sändes Englas begravning i svt, jag såg hela och storgrät igenom hela begravningen. Fy vad hemskt, hur kan Anders Eklund ha rätt i att få leva, jag är deffinitivt för dödsstraff i sverige när det är så klart i vem som är den skyldige. SPECIELLT när det gäller barnmord. Jag tycker personligen inte han har rätt att leva. Hur kan man bara göra en sån sak mot en annan människa, en oskyldig liten människa som har all rätt att vandra på denna jord tills deras tid är kommen, utan att någon ska rycka det ifrån dem. Sen vilade jag middag med mina älskade barn och hade värsta tänkbara mardröm, att min son drunknade och när jag hoppade i vattnet för att rädda honom så bara flöt han längre ifrån mig, det var nästan så jag grät när jag vaknade igen. Mycket gråtande idag alltså, men det kan man behöva ibland med.

Till alla er där ute håll hårt i era älskade och ta hand om era vänner, men vet aldrig hur länge man har dem.

-Kram

Skrivet av Myran_mia, 2008-05-10

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan

På måndag börjar Antis hos dagmamma, känns jätte tråkigt, vill ju ha honom hemma alltid. Men men det kommer bli skoj för honom med en massa nya vänner och inte bara umgås med mamma och pappa och lillasyster hela dagarna...=) Han kommer gå hos en jätte bra dagmamma så jag är inte alls rädd att det ska gå snett på något sätt alls. Han kommer vara ledig hela juli och augusti med så jag får mysa med honom mycket i sommar iallafall.=)

Har varit i Ullared och shoppat lite nya kläder, känns helt underbart att inte behöva ha mammakläder mer. JIPPI. =) (tror att jag redan skrivit om vår tripp till ullared...Minns inte riktigt) Hahahhaha man börjar bli gammal och glömsk.

Nä nu j***ar kallar sängen på mig...
Ha det bra där ute i nattens mörker.

-Kram

Skrivet av Myran_mia, 2008-05-01

Visa hela (2 kommentarer)

Ja det är bara förnamnet...Ikväll när mannen skulle åka och jobba kom han för att puss mig hejdå, jag hade precis matat lillan och hon satt för att rapa. Precis när han ska pussa på mig så spyr hon en kaskadspya över hans byxor...hahahahaha, kan man annat än att garva, jag höll verkligen på att döö av skratt...=) Min ÄLSKADE unge.

Anton har haft feber. 40,2 grader. Men ibland kan det vara skönt det med. Det ska ju alltid gå i 190km/h för honom, upp där ner dit här och där och överallt...Men då låg han i soffan och mös och nannade och hade det mysigt...=)Men nu är han frisk och är sitt lilla rätta jag igen...Min ÄLSKADE unge.

Igår var vi i ULLARED, Hela familjen plus Mannens syster. Det var trevligt, speciellt eftersom man blev bjuden på allt...hihi. (Tack Gubben, älskar dig.) Fick köpt nya byxor vilket verkligen behövdes eftersom jag bara har typ mammabyxor för tillfället, vilket inte är särskillt roligt, men nu så kan man ha vanliga byxor igen och det känns...

Skrivet av Myran_mia, 2008-04-11

Visa hela (1 kommentar)

Tjenis

Igår var jag och skulle besiktiga bilen, den har gått felfritt verkligen men så när jag står där och får min bill "uppkallad" på skärmen så bara vill den inte starta...HJÄÄÄLP tänker jag, två gånger gör den så, sen startar den tack och lov... In på besiktning och den går igenom felfritt...JIPPI, jag blev kanonglad...min kära "lilla" bil.

Idag var hela familjen i Lund för Antis skulle till tandläkaren. Ojojoj stora killen ska kolla sina tänder för första gången..=) De gick jätte bra, han charmade ögonen ur tandhygienisten..hihi, hon sa det var ju rekord många tänder han hade..hehe och alla var mycket fina..=) han gillar ju att borsta tänderna med så det är ju bra.. =)

Sen gick vi på långpromenad och fixade en överraskning till mannen, men det kan jag inte säga än vad det är om han mot förmodan skulle läsa här innan jag hinner överraska honom...hhahahaha

Jo just det i morse när jag vaknade så hade jag så fruktansvärt ont i ena bröstet...

Skrivet av Myran_mia, 2008-03-28

Visa hela (1 kommentar)

Halluu

Idag upptäckte jag att Anton har fått, inte mindre än 4 tänder till...herre gud, nu har ungen 16 tänder....fast dem fyra sista har bara poppat upp lite grann. Men vi märkte inget som vanligt. han är världens sn'llaste...hihi..Eller så är det vi som inte är observanta....

Här kommer en bild på lillasyster.

En månad gammal och en scrapbild som farmor gjort...=) (tack farmor)

-Kram

Skrivet av Myran_mia, 2008-03-15

Visa hela (1 kommentar)

Hejsan.
Skrev ju igår att Lillan blev en månad igår, men hoppsan, det är ju det 13 idag, så det är IDAG hon blir en månad, alltså inte igår, ojojoj så snurrig man kan vara....

-kram

Skrivet av Myran_mia, 2008-03-13

Visa hela (3 kommentarer)