En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mystiques bloggis

TILL CECILIA!

Hej Cecilia!
Jag har försökt och jag kan verkligen inte lyssna, förstå eller koncentrera mig på den här boken, den är alldeles för svår vilket jag visste i början men jag ville ge mig själv en chans.
Jag går till biblan imorgon och lånar en ny bok, det spelar ingen roll om det är en vanlig eller en ljudbok och den ska vara kort och lätt att förstå för jag kommer inte att klara denna del inom svenska B annars.
Och jag vill verkligen klara den här kursen!
Jag vet att det inte är en ursäkt men allting har varit så jobbigt den sista tiden och jag måste kämpa så mycket för att ens få godkänt på alla ämnerna.
Jag sitter varje dag med läxor inklusive helgerna och får inte ens tid med mig själv eller min fritid, jag mår inte bra för att jag känner mig helt utmattad just nu och fortsätter det såhär så slutar jag som mamma vilket jag inte vill.

Jag känner också att du är nästan den enda läraren jag kan vända mig till för att jag ser upp till dig och att du förstår mig och framförallt hjälper mig i svenskan.
Dom andra lärarna har inte ens hjälpt mig med mina läs och koncentrationssvårigheter, du är den enda som har gjort det och jag är jätte tacksam för det!
Hoppas du förstår och jag är iallafall ärlig och vill verkligen göra den här uppgiften men måste då få läsa en kortare och mycket lättare bok som jag fick för Martin, då fick jag en historia på 5 sid som jag bloggade över en helg och det gick jättebra och han blev jättenöjd över mitt resultat.

Annars får du ha en trevlig helg, många kramar för att du har hjälpt mig//Janina

Skrivet av Mystique, 2006-05-17 17:58

Janina,
välj gärna en annan bok, som du kan ha lättare att förstå och blogga om. På listan finns bland annat en bok som heter Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindkvist. Den handlar om en serie mord i Blackeberg, och är väldigt spännande och inte lika invecklad som boken du läser nu. Kika på den, och se om den kan vara något för dig. Jag tror att du skulle gilla den.

Lycka till!

cecilia

Skrivet av cecilia, 2006-05-22 13:44

Cecilia!
Jag tänkte faktiskt på den först men den fanns inte som ljudbok men jag kan ta den som vanlig bok men skulle då vilja ha lite längre tid, eftersom jag åker till Olympiaden imorgon och kommer hem på onsdag så lånar jag den på torsdag=).
Annars låter det jättebra=).

Tack!

Janina

Skrivet av Mystique, 2006-05-22 18:53

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.