En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
NJ

My life

"Do what you like, and like what you do!"

Helt ofattbart! Förstår ingenting. En person som jag äntligen ska få träffa igen och åka till i Aten, har vänt om bara 2 dagar innan jag åker. Han beter sig så konstigt. Har aldrig sett den här sidan av honom. Och jag rent ut sagt HATAR den. I värsta fall får jag väll ta mig till Rhodos direkt då, om det ska vara på det här viset. Jag blir så otroligt besviken.. gång på gång. Varför träffar jag bara sånna här? Vad är det för fel! Jag är så fruktansvärt förbannad, känner mig förutmjukad och jävligt ledsen. Är nervös för imorgon hur allt blir nu om vi nu inte ska mötas! Det här var något vi båda ville, vad egentligen har fått honom att bli såhär bara 2 dagar innan jag åker?

Efter det här är avslutat, om det nu blir det. Så ska jag vara ensam. Med mina tjejer Sandra och Sofie. Inte en kille ska komma in i mitt liv förrens jag känner för det!

Jag har ångest att åka nu.. har inte packat, har inte nån organisering för 5 öre.. Måste sätta fart! Kommer...

Skrivet av NJ, 2007-11-12

Visa hela (1 kommentar)

Jag kan väll inte sticka under stolen med att jag har haft rätt många romanser den sista tiden. Och inte en enda gång har det blivit bra, eller fulländat. Jag har börja fått mig en tankeställare på varför det aldrig blir som jag vill? Är det för att jag vill ha det på mitt sätt, eller för att jag överanolyserar allt? Eller för att jag drar så drastiga slutsatser och kan inte hålla tyst om det negativa som då genast satt spår i min hjärna, och får mig att tro att det är den enda anledningen varför en person gör som den gör. Många brister, men allt kan väll inte bara hänga på mig och mitt sätt att vara?

Den senaste romansen höll i cirka.. ja 4 veckor? Slutade med att vi avslutade allt en ondsagskväll ute på ett femställe. Bra avslut.. eller! Så typiskt mig att bara slänga ur mig det för min ilska tagit över. Jag förstog aldrig riktigt hur han tänkte och hur han var och detta gjorde mig galen. Att inte ha kontroll får mig så osäker. Och näst in till tjatig, jag...

Skrivet av NJ, 2007-04-15

Visa hela (0 kommentarer)

:)

The only one i ever seen with a smile so right.

Kan inte förklara mina innersta känslor just nu för jag förstår mig inte på dem. Jag har försatt mig en rätt knepig situation. Men jag skulle ljuga om jag inte sa att jag delvis gillar läget. Kändes bra att få fram det vi sa i onsdags, jag behövde få höra det. Jag behövde få en bra anledning till varför du gör som du gör. Jag förstår dig verkligen, för jag känner precis likadant.. Om inte mer. Jag önskar att den här personen dykt upp 3 månader senare i mitt liv. Om det hade känts rätt hade jag satsat till 100%

Men jag får ta allt som det kommer. Jag åker om 4v och 2 dagar. Jag hoppas att chansen finns kvar när jag kommer hem. Med handen på hjärtat, jag tror att det skulle kunna bli riktigt bra.

Snart är jag back in Rhodos :)


Thinking of you all the time.

Skrivet av NJ, 2007-04-06

Visa hela (0 kommentarer)

Jag kommer nog aldrig lära mig. Av all den erfarenhet jag redan har så har den inte gjort mig ett dugg klokare när det kommer till det här.

Jag är så förvirrad, på bara en natt kan allt förändras? Jag vet att de jag gör är fel. Men det jobbiga är ju att jag vill. Och det jobbiga är att vi båda utsätter varandra för jobbiga konsekvenser. Men sist var allt så bra. Sen förändrades det på 24 timmar? Varför? För att det vi gör är förbjudet? En oskriven regel. Jag vet inte. Men jag vet att på samma sätt det är spännande och mysigt kan det leda till att bli väldigt jobbigt.

Varför tänker jag ens på det så mycket? Jag åker snart!

Jag får bara ta det för vad det är och ta allt som det kommer.

Sov gott

Skrivet av NJ, 2007-03-27

Visa hela (0 kommentarer)

Ju mer jag tänker på det, ju mer förvirrad blir jag. Samtidigt som det känns fel, känns det så jävla rätt. Jag vet att jag sårar en person enormt när jag gör som jag gör, en person som faktiskt betyder mycket för mig. Men när jag ser tillbaka på allt och ser att han faktiskt behandlat mig med mycket orespekt, kan jag inte se att det här skulle vara fel mot honom. Jag vet inte vad jag ska göra samtidigt som att den här otroliga spänningen finns så kryper ångesten sakta men säkert fram. Jag har inget svar för vad jag gör just nu, läget bara är som det är. Den här personen är jätte mysig men hela situationen stoppar allt. Någon gång kommer sanningen krypa fram, och då har jag garanterat förlorat en person som jag egentligen bryr mig så mycket om. Men frågan är om det kanske inte skulle var bäst så?

Om sanningen nu ska fram så vill jag att den ska komma från mig. Jag vill inte befinna mig på samma låga nivå som han gjorde. Men i nuläget gör jag faktiskt det,...

Skrivet av NJ, 2007-03-23

Visa hela (0 kommentarer)

Ett respektlöst jävla svin. Önskar att jag inte hade gett dig nöjet att veta att de lilla räckte för att få mig tillbaks för en dag! Så som du betedde dig idag är fan inte okej. Hade lust att ge dig en fet jävla smäll! Det är slut på det här nu, slut på att du bara ska ta och ta och inte ge ett skit tillbaka. Det är slut på respekt från min sida gentimot dig nu. Jag ska fan börja behandla dig lika illa! Är så jävla trött på hela dig, ditt sätt allt som är DU!GAME OVER

Skrivet av NJ, 2007-03-16

Visa hela (0 kommentarer)

Varför gör du som du gör? Du river upp, och du förstör!
Jag vill att jag ska vara glad och allt ska kännas bra.

Jag minns hur dom sa till mig" det där går aldrig bra, det fattar vem som helst"

Jag vet inte vad jag gör.. Det känns som om jag står och trampar på samma ställe efteråt, medans allt är så lätt för honom. Jag borde aldrig gjort som jag gjort. Jag hade ju kommit så långt! Fan.. Fan!

Snart åker jag, där blir allting bra.

Saknar Sandor.

Skrivet av NJ, 2007-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

Japp så har min dag varit. Riktigt seg och så jobbade jag på kvällen, jag stängde sista timmen själv, det var jobbigare än vad man trodde. Men nu är jag äntligen hemma.

Jag förstår mig inte på vissa människor. Helt skumt. Har aldrig hört han som han var idag. Redan vid första samtalet märkte jag att nått inte var som det skulle. Sen hördes vi lite senare, då ställde han lite frågor och var jätte grinig, när jag fråga var det va som var fel och om jag hade gjort något fick han utbrott och sa nej. Men fortsatte vara jätte irreterad, då jag kände att jag inte ville prata mer sa jag bara vi hörs hej och la på. Skulle tydligen inte gjort så för då gjorde jag han ännu argare, fick ett sms där han påstod att jag klickade honom vilket jag inte tycker man gör om man säger "vi hörs hej" Jahapp det blev inte bättre och jag antar att vi är lite ovänner över något jag inte ens förstår av vilken orsak.

Ja det där dilemmat handlade då om honom vilket många säkert...

Skrivet av NJ, 2007-03-12

Visa hela (0 kommentarer)