En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Nanna

Tankar omkring basket..

Jag handlar om basket, det gör den här bloggen också. Jag hoppas du förstår att det är jag som skriver bloggen om basket. Jag är Nanna, det är ett intresant namn, eftrsoma alla tror att det är Anna.

Jag går rakt på sak. Jo, det var så här att jag skulle kolla mina knän, för dom gjort ont när jag spelar. SÅ jag åkte till en gubbe som min mor sa var jätte bra. Han frågade var jag hade ont i knät, sedan nämde han inte ordet knä en ända gång. Hann gjorde några övningar så att jag skulle dricka massor av vatten, sluta dricka läsk & sluta äta godis. Jag blev skit sur. Tycker det värkar hellt cp:at. Fast det är ju klart, allt som jag tycker är skit dåligt har alla andra en annan åsikt om. Aja..jag tänker iaf inte sluta äta godis.

Som vanligt har jag haft en dö trist skoldag, alla lärare hatar mig m.m. Har haft prov på någon jävla kemi grej, så att man kan utföra expriment i kemisalen, den kommer jag antagligen få IG i. Tvärr, jag hoppas att jag pluggar med nästan gång, men eftrsom jag är jävligt lat så kommer det tyvärr inte hänta. Så nu blev det tyvärr lite förmånga tvärr i min blogg. Jag hoppas att jag kan spela basket snart igen,...

Skrivet av Nanna, 2006-11-22

Visa hela (1 kommentar)

Hmm..jag lever ett ganska ointresant liv för omvärlden, men i mina ögon så tycker jag det är helt okej. Jag spelar basket sju till tio gången i veckan. Det är ungefär det som mitt liv går ut på, basket alltså. ANNARS ÄR ALLT JÄVLIGT TRÅKIGT. Tacknuärjagnöjd, nu har jag fått ta ut mina känslor på någons oskyliga liv. Jag har knäskador eventuela benskador för att jag tränar för mycket. Det tycker jag är vidrigt och tragiskt, fast det är ju inte mitt fel, eftersom jag inte är.. vad ska man säga ? Inte fan vet jag. RIGHT . Intresse smurfarna antecknar -.-'' Det var ju bra ! !
Seriöst, idag har jag haft morgon träning, den var väldigt intresant, och spännande. Du får nog ett ganska flumigt intryck av mig, antar jag. Men det är bara en gissning och jag suger på att gissa (8. SÅ, det blev ingen bra slutsatts - väldigt synd. Asså jag kommer inte skriva sådana här bloggar i framtiden, det är bara för att det här är min ABSOLUTA första blogg. OCH då är...

Skrivet av Nanna, 2006-11-21

Visa hela (4 kommentarer)