En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Natalies bloggis

Sitter här i min ensamhet, läser det halvgamla nr av ELLE och dricker te. Pyjamasen är på och jag lyssnar svagt på Kent. mamma och syster sitter i tv-rummet och väntar på att Lost ska börja. Internet funkar fortfarande bara på mammas stationära dator, längtar tills brorsan kommer hit imorgon och fixar så det funkar på min laptop igen. :)

Ska tydligen in till stan imorgon med mamma och syster. Behöver klippa mig men har inte beställt någon tid, får se hur det blir med det. ska även kolla lite på smink och kläder, får se om jag hittar något fint. Jag har bara lust att köpa en massa dyra saker till mig själv just nu, så jag kan få känna mig lite lyxig. ;) men fuck, har inga pengar. trehundra kronor är allt jag äger, plus trehundra kronor i småpengar. :S herregud. :|

Min mp3 är sönder. fuck fuck fuck! Allt bara går åt helvete.

Skrivet av Natalie, 2005-10-26

Visa hela (0 kommentarer)

Meningslöst höstlov, jag har ingenting att göra. Har suttit framför datorn i tre jävla dagar. Kul liv hörru. :|

Syrran kom hem från London idag, lajbans. men jag är faktiskt redan trött på henne, och hon har inte ens varit hemma i 3 timmar.

jagtänkerpåhonomjagsaknarhonomjagvillhahonom.

Jaja, får väl fortsätta att sitta och glo på msn och hoppas på att han snart ska logga in.

Skrivet av Natalie, 2005-10-24

Visa hela (0 kommentarer)

Sådär, nu har jag skaffat blogg som alla andra! Ganska mycket bättre än lunarstorms dagböcker ;)

Lyssnar på Kent om och om igen. Förstår inte att jag inte lyssnat på dom förut. Dom är ju helt otroliga. Texterna klistrar sig fast i huvudet.

Hösten är verkligen här nu. Bara att vänta på snön. Jag hatar det här, vill bara att det ska bli vår. Allting brukar ordna sig på våren. men jag kan inte vänta tills i vår, allting måste ordna sig, nu på en gång.

Fan att mitt liv ska vara så... ja, jag vet inte. komplicerat? Jag bär på så mycket känslor och tankar, vet inte vad jag ska göra av dom.

Kent - blå jeans

Han finns i mina tankar hela tiden. Dygnet runt. Jagjagvilljagvillhajagvillhahonom.

Skrivet av Natalie, 2005-10-23

Visa hela (2 kommentarer)