En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Nilssons bloggis

Asså min min föredetta kompis sket helt plötsligt i mig. Jag hade varit sjuk hela veckan och när jag kom tillbaka på fredagen "fanns" jag typ inte mer. Det var ett tag sen (ganska länge sen, typ 1-2 månader), man jag har fortfarande inte kommit över det. Någon som har nått tips? Jag vågar inte prata med henne, för då riskerar jag att bli "retad" av typ alla i klassen, för hon är typ västa populär. Fast jag vet ju inte, för jag har ju inte försökt. Men jag vill inte.. Fast nu tycker ni la att jag är värsta mesen, och det är jag kanske då. Men jag är jätteledsen för det. Vi hade verkligen askul ihop! Men nu är jag med några andra. Dem är väl snälla och så men inte riktigt lika kul.. Men det går la.
Jag hatar verkligen allting nu. Skolan, mig själv mm. Det ska varkligen bli så gött med lov!! Och slippa den där skitskolan.

Hoppas ni andra har det bättre än mig..

Skrivet av Nilsson, 2006-12-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jahop, nu är man meddlem i Bloggis eller vad det nu heter...

Kära dagbok,
idag har jag inte gjort så mkt.. Annevi, min syster, har varit sjuk så hon har bara suttit framför tv hela dan. Och jag hara bara suttit framför datorn.. Men jag såg också på film med syrran lite.. Wallander - Mastermind (Vet inte riktigt om jag stavade rätt). Den är SKITläskig! Men idag så tänkte jag att jag skulle se den igen, eftersom jag har sett den på bio en gång (fast då blunda jag la halva filmen). Tror du jag vågade se hela? Nej. Jag gick ifrån typ i mitten. Jag är nog en riktigt liten fegis...
Men annars idag har jag inte gjort så mkt. Just nu är jag ensam hemma och tråkar.
I morgon är det skola (som det är alla vanliga vardagar), så tråkigt. Vill bara va hemma och sitta vid min kära dator! Tänk så härligt det hade varit. =D Jaja, det är snart helg igen.

Ha d..

Skrivet av Nilsson, 2006-09-17

Visa hela (0 kommentarer)