En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Nouralls bloggis

ida/Sandor Uppgift 3

Ida är hemma hos sig själv med henne kompisar, alla sitter där och pratar om allt och så pratar Ida om henne mamma och Sandor mobbade killen. Det känns fel atthon berättar dt och hon vet det men hon gör det ändå men vet inte varför. Efter en liten stund så plingar det hos Ida, Ida går fram och öppnar och så gissa vem som är där? Sandor. Ida får chook och sandor står där ute och förklarar varför han är där, men innan han kom till henne hände något intressant, Idas kompis tar fram nåot till ida, så tar hon fram hach, Ida skiter i vad hennes mamma skulle säga om hon får reda på det, hon gör det alltså hon röker den med henne vänner.
Idas vänner kommer ut skrattande ifrån rummet medan ida o sandor står vid dörren, dom ser feta nörden där och säger att dom ska ha gruppsex med honom men han vet att han är oskuld.

Skrivet av Nourall, 2006-05-17 01:06

Nouralla,
Fortsätt att läsa och blogga. Du måste komma ifatt med bloggarna å det snaraste. Tänk på att skriva så ordentligt du kan när du bloggar, och att lösa uppgifterna till varje blogg du skriver.

cecilia

Skrivet av cecilia, 2006-05-26 12:58

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.