En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Nouralls bloggis

Sista uppgiften.. Sandor/Ida

Allt blir konstig med Sandor hemma. Han börjar tjaffsa med mamman och han sa att han kommer att lägga av med dansen. han började hänga med grabbarna från fotbolls laget, dag för dag blir han mer konstig och Sandors mamma och pappa slänger all skit på Ida efter som dom tror att det är hennes fel att Sandor la av med dansen och han började bete sig konstig.
Sandor blir ledsen över det nya livet och han sitter och funderar på att gå tillbaks till dansen efter som han gillar inte livet han har, jag menar det nya livet, killarna han umgås med och livet han ser i stan. Så han börjar dansa medan ingen vet om det och då ökar han sin förmåga för dansen.
Ida vet att Babak är sandor största fiende men under ett tag började han hänga med honom, men när Ida var i Göteborg så var det en fest hon var på och där var Babak och Sandor och Ida började hångla med Babak. Det hände tjaffs mellan Babak och Sandor och efter en stund börjar de slåss mot varandra.
Idas liv förändras efter att kontakten mellan henne och Sandor hos förlorats, Hon började satsa mycket hårt inför skolan och kontakten mellan henne och sin mamma har förbättrats.
Sandor anmälar sig för en tävling som går i Stockholm och Ida kommer efter att hennes mamma och henne före detta största fiende vanja pepat henne att gå dit.
Och där var allt slut.
PÖSSSSSS=D=D=D

Skrivet av Nourall, 2006-06-02 12:19

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.