En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

NumaiYas bloggis

Matten kan jag ju bara glömma. Jag fattar ingenting. Företagsekonomin har jag fortfarande chans med. Under tiden som jag tvättar. Ska snart in med första turen om 15 minuter. Så det blir slapp sedan fullt ös. Jag har 1 timma på mig att plugga och försöka få in något i huvudet sedan bär det av till karaten. Någonting som jag fullföljer i alla fall. Bra det!

Hur som helst, jag måste verkligen börja träna. Dricka vatten, äta riktigt. För detta håller inte längre. Jag är jätte trött och helt orklös. Måste ta tag i det här. Denna bilden här under illusterar så som jag vill känna mig just nu. I wish!

Skrivet av NumaiYa, 2008-10-14

Visa hela (0 kommentarer)

Imorgon:

*matte uppgifter - halva veckans planering---> gå på matte X
*företagsekonomi - kunna kap 5-6 plus läsa igenom kap 7

*karateträning kl 18-19
*tvätta kläder 17-22

*flingor med mjölk
*en bakad potatis med röra plus ett glas mjölk
*ris med kött eller potatismos med kött.

*minst två liter vatten
*100 situps

*umbro mjukis byxor
*hår i uppsatt slarvig toffs
*linne
*tjockiströja över

Klarar jag denna planering så är jag stolt över mig själv. Men jag ska följa den till punkt och pricka. Och kom igen Natalia, det är inget som är "jobbigt" med det. Matte X är eventuellt!!! Men det är nog lika bra att jag går på det, kan jobba med svenska talet i väntan på Matte X Who knows..??

Skrivet av NumaiYa, 2008-10-13

Visa hela (0 kommentarer)

Vad ska jag göra nu?
Jag borde ta och läsa en bok, men jag orkar inte. Jag kanske borde hoppa in i duschen, men jag orkar inte. Vad borde jag då göra. Plugga, jag jag borde men jag orkar inte. Jag vill sova, eller nej jag orkar inte det heller. Känner att allt är meningslöst. Tänker på livet och jag undrar vad det är för mening egentligen....

Vad är det för mening att vi dag ut och dag in, vaknar, äter, går i skolan, pluggar, skriver prov, blir utbildade, skaffar egna barn, och så gör våra barn samma sak. Till vilken nytta? Jag önskar någon kunde säga vad min mening är. Så att jag slippe gå runt och tänka på sånt här, för det är faktiskt inte så roligt måste jag ju faktiskt säga.

Jag hatar att inte kunna planera. Jag får sån ångest!! Hatar det, hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar HATAR det!!!!!

Skrivet av NumaiYa, 2008-10-13

Visa hela (1 kommentar)

Hejsan!

Nej jag är inte ny. Har en annan blogg här på bloggis men där skriver jag bara deppiga inlägg. Så jag tänkte att eftersom att jag vill bli lite mer positiv och tänka att livet är rosa så har jag istället skapat en ny blogg. Dock tvivlar jag icke på att den andra bloggen kommer att få nya inlägg lite då och då. Den heter g-foshoo för er som ville veta.

Denna bloggen tänker jag skriva ALLT! Så därför tänker jag förbli anony
m men allt jag skriver är i är sanning. The truth and nothing but the truth.
Hur som helst, jag måste få ordning på mitt liv. Allt är kaos just nu. Ska kanske till Gbg i veckan för att röntga hjärnan efter krocken och så, rättegång och bub i veckan också. Ibland känner jag att jag inte orkar så mycket mer. Riktigt jobbigt. Men what does't kill you makes you stronger eller hur?

Now let's get started. Jag heter Natalia, går 1:an på en gymnasieskola som heter ProCivitas. Bästa gymnasieskolan i Sverige måste jag säga. Och jag...

Skrivet av NumaiYa, 2008-10-13

Visa hela (0 kommentarer)