En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

NumaiYas bloggis

Nej, jag är inte schizo!!

Hejsan!

Nej jag är inte ny. Har en annan blogg här på bloggis men där skriver jag bara deppiga inlägg. Så jag tänkte att eftersom att jag vill bli lite mer positiv och tänka att livet är rosa så har jag istället skapat en ny blogg. Dock tvivlar jag icke på att den andra bloggen kommer att få nya inlägg lite då och då. Den heter g-foshoo för er som ville veta.

Denna bloggen tänker jag skriva ALLT! Så därför tänker jag förbli anony
m men allt jag skriver är i är sanning. The truth and nothing but the truth.
Hur som helst, jag måste få ordning på mitt liv. Allt är kaos just nu. Ska kanske till Gbg i veckan för att röntga hjärnan efter krocken och så, rättegång och bub i veckan också. Ibland känner jag att jag inte orkar så mycket mer. Riktigt jobbigt. Men what does't kill you makes you stronger eller hur?

Now let's get started. Jag heter Natalia, går 1:an på en gymnasieskola som heter ProCivitas. Bästa gymnasieskolan i Sverige måste jag säga. Och jag vill då såklart gå ut med 20 i snitt. Och som alla kanske förstår innebär det väldigt mycket plugg. Och det ska denna bloggen hjälpa mig med (och min kalender). När jag sitter här vid köksbordet och ser min pappas fru plugga (hon pluggar ekonomi på universitetet) så blir jag verkligen taggad till att börja plugga. Verkligen ta mitt förnuft till fånga. Men, jag har ju alla böcker i skolan. Visst, jag har svenskatalet jag kan göra men JAG ORKAR INTE. Märker ni vad otroligt lat jag är. Usch för mig!! Nya tag imorgon. Denna veckan kan jag faktiskt inte planera så mycket eftersom att man aldrig vet hur den blir, åker jag till Göteborg eller inte, ska jag till Bup eller inte, hur blir rättegången? Massa frågor som jag bara har svar på i slutet av veckan så denna veckan ska jag bara vara neutral.

Sen har jag också ett litet problem, jag älskar mat. Det är nog det bästa jag vet. Och ibland äter jag helt okontrollerat. Så jag måste verkligen skärpa mig. Måste, måste, måste!! Och börja röra på mig mer. Men karaten hjälper ju mig jätte mycket. I hope, det håller i vilket fall som helt mina nerver i styr.

Visst jag, sen har jag ju nog problemet jag verkligen vill jobba på och det är att jag öppnar mig för alla. Jag är så öppen att jag kan berätta vad som helst för vem som helst även ifall jag vet att personen kommer att sprida det. Helt sjukt och otroligt dumt jag vet så jag måste verkligen ta det lite lugnare med vad jag säger och till vem jag säger det också!

Gud vad skönt det är att skriva. Oj oj. Det är i alla fall vad jag ville jobba med i mitt liv och det är därför jag har startat denna bloggen. Kom gärna med feedback. Tack och puss.

Okej det kanske verkar som att jag är en fjortis men det är jag verkligen inte. And if you don't belive me, så hänvisar jag till mig andra blogg.
Men tro inte att jag är schizo....

Skrivet av NumaiYa, 2008-10-13 19:42

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?