En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Odhners bloggis

ALLMÄN INFO till torsdags- och fredagsgruppen V 44

Tjena alla Svenskabloggare!

Hoppas ni har ett trevligt lov hittills. Se det snöar... Även om ni har lite läxor så finns det ju alltid tid att jäsa lite och ladda batterierna till slutspurten fram till jul- Visst?

Hursom. Jag har lite information till er i båda grupperna om hur vi kommer att köra nu framöver. Det är lite som jag vill att ni tänker på.

Ni är ju två grupper som har Sv A - torsdag och fredag. Från och med nu kommer det att skilja sig lite i uppgifter och upplägg eftersom ni ligger lite olika i tid och antal pass. Kruxet är att jag måste lägga ut båda gruppernas uppgifter i samma blogg så därför måste ni hålla reda på:

1. Vilken grupp ni tillhör
2. Vilken uppgift som är aktuell för er
3. Vilken vecka det är och när uppgiften ska vara klar

Helt logiskt kommer jag att kalla er antingen

torsdagsgruppen eller fredagsgruppen och skriva vilken vecka ni fick uppgiften samt också nummer på uppgift. Allt detta kommer att stå i rubriken till bloggen och det enda ni behöver göra är att hålla reda på punkt 1, 2, 3 här ovanför. Tappar ni bort er helt vad ni ska göra så kan ni bara gå in och kika på min och er blogg så ser ni vad ni har gjort & inte. Bra va!

OK. Det var det.
Sen några andra småsaker att tänka på:

Jag skulle vilja att alla går in på min blogg (Odhners blogg) och lägger upp den som favorit. På så sätt slipper ni att söka min blogg varje gång ni gå in & kikar + att jag ser direkt när ni har skrivit ngt.

Glöm inte att gå ner i vänstra hörnet och klicka på "visa hela" när det är världslånga inlägg från mig. -Som det här till exempel.

] Är det ngt ni inte fattar eller tycker är speciellt bra/dåligt så kan ni alltid kommentera uppgiftena jag lägger ut så skajag försöka svara på det så snart jag kan

Försök att minimera allmänt dravel / BE-skvaller och eventuella kärleksförklaringar i kommentarerna ni lägger in på mina uppgifter. Det tjockar igen hela bloggen och det blir svårt för mig att sålla bland de som faktiskt vill något. - Håll sådana kommentarer till MSN eller heta linjen istället.

Tänk också på att nu när ni är ute på Internet å skriver grejer så kan ALLA se vad ni skriver. Så vakta er tunga! (Eller ja, era skrivfingrar...)

Pust! Det var nog det. Världens längsta infoblogg. Nu är det alltså bara att hålla utkik efter uppgifter i er grupp. En sak till.

Jag kommer att återkomma till er alla om hur det blir med kursen/lärare/hur länge jag blir kvar o.s.v. så fort allt är spikat med den saken.

Ha ett fortsatt trevligt lov!
Tjolahopptjolahej!

/Mårten

Skrivet av Odhner, 2006-11-01 10:24

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?